Knitwear: Πώς να φορέσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια αυτή τη σεζόν

Καθώς έχουμε μπει για τα καλά στο χειμώνα και οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι συχνό φαινόμενο, τι καλύτερο να αντιμετωπίζουμε το κρύο και την παγωνιά με τα αγαπημένα μας knit κομμάτια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Σίγουρα όλες έχουμε πάνω από ένα πουλόβερ στην ντουλάπα μας, και είναι απόλυτα λογικό γιατί τα ρούχα αυτά μας κρατάνε ζεστές, έχοντας άνεση και στυλ όλες τις μέρες του χειμώνα.

Το ζιβάγκο είναι ένα από τα all time classic κομμάτια που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες τις ημέρες, σε συνδυασμό με ένα ψηλόμεσο παντελόνι για τις ώρες στο γραφείο, αλλά και με μια μίνι δερμάτινη φούστα και over the knee μπότες για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Τα knit set είναι επίσης από τις αγαπημένες μας επιλογές, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με sneakers, δημιουργούν το πιο cozy look μέσα στην καθημερινότητα μας.
Φυσικά δεν μπορεί να λείπει από τα πλεκτά ρούχα της γκαρνταρόμπα μας, το πλεκτό φόρεμα! Είναι το κομμάτι το οποίο με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να απογειώσει την εμφάνιση μας στο λεπτό.

Αυτό το χειμώνα δεν πρέπει να φοβηθούμε να παίξουμε με πολύχρωμα cardigans, και έντονα χρώματα που θα ξεχωρίζουν στο πλήθος. Οι nude αποχρώσεις είναι αυτές όμως που θα κυριαρχήσουν για μια ακόμη φορά στη παλέτα των χρωμάτων.

Πάμε να δούμε μαζί πως μπορούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας knitwear αυτή τη σεζόν:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα