Το βελούδο είναι το must have item των γιορτών

Ένα από τα luxe υφάσματα για αυτή την εποχή και ειδικότερα για τις γιορτινές μέρες είναι το βελούδο. Πρόκειται για το ύφασμα που από μόνο του χαρίζει μια glamorous διάθεση και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να δώσει λάμψει και κομψότητα στο λεπτό.

Η βελούδινη υφή μπορεί να φορεθεί στα πάντα, είτε να είναι κάποιο blazer για πιο κομψές και παράλληλα feminine εμφανίσεις, είτε να είναι κάποια βελούδινη παντελόνα που σε συνδυασμό με ένα αστραφτερό τοπ θα απογειώσει το look σου. Για πιο ρομαντικές εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις το βελούδινο φόρεμα που είναι ένα από τα πιο κομψά και άκρως θηλυκά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπει από τη γυναικεία γκαρνταρόμπα τις γιορτινές αυτές μέρες.

Θα ήθελα να προσέξεις όμως κάτι, επειδή το βελούδο είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό ύφασμα, φρόντισε να μην προβείς σε υπερβολές στο μακιγιάζ σου, και να δώσεις περισσότερη έμφαση στα αξεσουάρ με τα οποία θα το συνδυάσεις.

Όσο και εάν υπάρχουν οι “φήμες” ότι το βελούδινο ύφασμα παχαίνει μη σταθείς σε αυτό, προσπάθησε να βρεις το ρούχο που θα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το σώμα σου και το κυριότερο να θα νιώθεις όμορφα και με αυτοπεποίθηση, γιατί ειδικά αυτές τις μέρες, πρέπει να λάμπουμε με οποιοδήποτε τρόπο μας κάνει καλό!

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει τα πιο εντυπωσιακά ρούχα από βελούδο, για να πάρεις μια ιδέα για το στυλ σου τις ημέρες των γιορτών:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Chaîne (@lachaine_)

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Μώβ: Το χρώμα που γίνεται τάση φέτος τις γιορτές.

Σχετικά άρθρα