Τα πιο άνετα κομμάτια που θα σε κρατήσουν λαμπερή και στυλάτη για το ρεβεγιόν στο σπίτι!

Επειδή οι καταστάσεις που ζούμε είναι κάπως απρόβλεπτες, μπορεί και φέτος να χρειαστεί να περάσουμε την ημέρα τις πρωτοχρονιάς μέσα στο σπίτι, μη σε πτοεί όμως αυτό, το σημαντικό είναι ότι θα βρίσκεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τις γιορτινές αυτές μέρες!

Σίγουρα θα σε προβληματίζει το γεγονός, τι είναι αυτό που θα φορέσεις που θα σε κάνει να λάμπεις αυτή τη βραδιά, όσο για αυτό μην ανησυχείς καθόλου ακόμη και με τα πιο απλά ρούχα μπορείς να νιώθεις όμορφη και στυλάτη τις γιορτινές μέρες μέσα στο σπίτι!

Είτε κανονίσεις το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι σου, είτε σε συγγενών ή φίλων φρόντισε η νέα χρόνια να σε βρει πιο λαμπερή από ποτέ!

Cozy sets, μοντέρνα πουλόβερ, μίνι φούστες αλλά και slip-dress είναι μερικά από τα κομμάτια που θα φορεθούν αυτές τις μέρες και θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη και λαμπερή ακόμη και μέσα στο σπίτι!

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει τα πιο άνετα και στυλάτα κομμάτια που θα σε κάνουν να λάμπεις στο φετινό ρεβεγιόν, ρίξε μια μάτια:

Πουλόβερ

Μη διστάσεις να φορέσεις το αγαπημένο σου πουλόβερ μια τέτοια μέρα! Ο συνδυασμός με ένα σορτς ή μια μίνι φούστα είναι το κάτι άλλο! Πουλόβερ με κρόσια, glitter και παγιέτες είναι το must των ημερών αυτών!

Suit set

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Ότι πιο μοντέρνο και κομψό! Ένα άνετο σετ κουστουμιού, θα σε κάνει να νιώθεις όμορφη και με αυτοπεποίθηση στο γιορτινό τραπέζι συγγενών και φίλων. Ακόμη και εάν επιλέξεις να το φορέσεις με sneakers ο συνδυασμός είναι το κάτι άλλο, γιατί μια τέτοια μέρα θελουμε να νιώθουμε, άνετες με στυλ!

Slip-dress

Το απόλυτο κομμάτι για τις γιορτινές μέρες! Το slip-dress είναι το ρούχο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα περισσότερο από κάθε άλλο. Το σίγουρο είναι ότι θα είσαι η queen του σπιτιού χωρίς να χρειάζεσαι καμία επιπρόσθετη υπερβολή στο look!

White shirt

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Ένα κομμάτι που δε λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας είναι το λευκό πουκάμισο! Μπορείς να το συνδυάσεις με μια μίνι φούστα, ή μια παντελόνα, αυτό όμως που δεν πρέπει σίγουρα να λείπει από το τελικό look, είναι το κόκκινο κραγιόν που θα απογειώσει την εμφάνιση σου ακόμη περισσότερο!

Bralette

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ares Aixalà (@aresaixala)

Εάν θέλεις να δώσεις λίγο παραπάνω λάμψη στη βραδιά, ένα sparkle blarette είναι αυτό που χρειάζεσαι!
Είτε το φορέσεις μόνο του, είτε πάνω από κάποιο πουκάμισο ή μάξι φόρεμα το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα θες, άνεση και λάμψη στο λεπτό!

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Το βελούδο είναι το must have item των γιορτών

Σχετικά άρθρα