Party hair: Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για να υποδεχτούμε τη νέα χρόνια.

Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έφτασε! Όσον αφορά το τι θα φορέσουμε είναι κάτι που όλες το έχουμε αποφασίσει από τις προηγούμενες μέρες, το χτένισμα όμως είναι κάτι που εάν δεν έχεις κλείσει ραντεβού τουλάχιστον δυο εβδομάδες νωρίτερα, δύσκολα θα βρεις τελευταία στιγμή!

Μην ανησυχείς όμως γι’αυτό σου έχουμε τη λύση, ευτυχώς υπάρχουν τρόποι για εύκολα και εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείς να τα κάνεις μόνη σου, χωρίς να έχεις κάποιον expert στο σπίτι!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε κάνεις ρεβεγιόν στο σπίτι σου είτε σε σπίτι φίλων, το αποτέλεσμα θα είναι λες και βγήκες μόλις από το κομμωτήριο!

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει 3 από τα πιο εύκολα αλλά και πάνω από όλα εντυπωσιακά hair looks, για να υποδεχθείς τη νέα χρονιά στην πιο όμορφη εκδοχή σου:

Half up high ponytail

Η Hailey Bieber το τόλμησε και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό! Εύκολο και γρήγορο χτένισμα που δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία πάρα μόνο να δώσεις έμφαση στο μακιγιάζ και στα αξεσουάρ που θα επιλέξεις!
Το μυστικό είναι να δώσεις μια μικρή κίνηση στα στις άκρες των μαλλιών σου με μια πρέσα για να δώσει μια μικρή κίνηση σε όλο το look, και είσαι έτοιμη!

Ολόισια silky μαλλιά

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Τα ολόισια μαλλιά πάντα πρέπει να είναι προσεγμένα, γιατί φαίνεται και η παραμικρή ατέλεια. Εάν έχεις πάει κομμωτήριο πρόσφατα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα γιατί οι κατεστραμμένες άκρες σε αυτό το χτένισμα θα είναι κάτι που θα φαίνεται.
Για να δώσεις το κάτι παραπάνω στο όλο hair look, πρόσθεσε κάποιο προϊόν για silky αποτέλεσμα όπως ένα λάδι μαλλιών και να είσαι σίγουρη πως τα μαλλιά σου θα φαίνονται πιο λαμπερά και υγιή από ποτέ!

Curly hair

Ότι πιο κομψό και γοητευτικό μπορείς να κάνεις! Ακόμη και εάν δεν έχεις προλάβει να κλείσεις κομμωτήριο, με ένα ψαλίδι μαλλιών μπορείς να τολμήσεις την τέλεια μπούκλα. Πρόσεξε οι κινήσεις σου να είναι με κίνηση προς τα έξω, και μην ξεχάσεις για το τέλος να να βάλεις μια απαλή mousse για το κράτημα.

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Τα πιο άνετα κομμάτια που θα σε κρατήσουν λαμπερή και στυλάτη για το ρεβεγιόν στο σπίτι!

 

Σχετικά άρθρα