5 basics κομμάτια που δεν θα αποχωρίζεσαι με τη νέα χρονιά

Το casual look αφορά ρούχα και αξεσουάρ που συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους και μπορείς να τα φορέσεις σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ για ποτό. Πλέον είναι της μόδας είναι ο συνδυασμός basic ρούχων τα οποία όλοι έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας με τον οποίο όμορφο και εύκολο τρόπο χωρίς το αποτέλεσμα να είναι βαρετό.

Το blazer είναι ένα κομμάτι το οποίο υπάρχει στην ντουλάπα μας και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με ένα φούτερ και sneakers για πιο casual look, αλλά και με μίνι φούστα σε συνδυασμό με μποτάκια για πιο βραδινές εμφανίσεις. Είναι το κομμάτι που δε θα λείψει από την γκαρνταρόμπα μας και το 2022!

Το oversized πουλόβερ σε γήινες αποχρώσεις, είναι ένα ακόμη ρούχο που δεν θα αποχωριστούμε τη νέα χρονιά και υπόσχεται να μας κρατήσει ζεστές και στυλάτες τους υπόλοιπους μήνες του χειμώνα. Ο συνδυασμός με Chelsea boots είναι το απόλυτο must!

Αγαπημένο επίσης αξεσουάρ και φέτος οι Chelsea boots ένα ζευγάρι που ταιριάζει σχεδόν με όλα τα στυλ, είτε με jeans και φούτερ για τις πρωινές σου βόλτες, είτε με μίνι dress της επιλογής σου για πιο βραδινά looks! Ως πανωφόρι, το Puffer coat, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία και είναι άλλο ένα κομμάτι που πρέπει να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας για να απογειώσει τα everyday looks.

Ας μην ξεχάσουμε το πιο διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας μας το jean, που μας συντροφεύει καθημερινά. Οι τάσεις τους τελευταίους μήνες επιβάλλουν τα baggy και flared jeans. Ανταποκρινόμενα στις πιο αέρινες επιταγές της μόδας τα δύο σχέδια μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με μία μεγάλη γκάμα από tops που προσφέρουν την άνεση που αναζητάς στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί celebrities του εξωτερικού τα επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις.

Παρακάτω θα βρεις τα πιο ξεχωριστά looks με τα 5 must items της νέας χρονιάς:

Blazer

Puffer coat

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Oversized πουλόβερ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Chelsea boots

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Baggy & flared jeans

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lestylealafrancaise

Σχετικά άρθρα