New year, new hair: Όλες οι τάσεις του 2022!

Η νέα χρονιά πάντα είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα που οδηγεί σε αλλαγές στη ζωή μας και μας δίνει την επιθυμία να μπούμε σε mood ανανέωσης της εξωτερικής μας εμφάνισης! Ένα νέο κούρεμα είναι ο κατάλληλος τρόπος να αποχωριστείς την περσινή εκδοχή του εαυτού σου και να αγκαλιάσεις το 2022 κάνοντας την πιο όμορφη αρχή, ξεκινώντας από εσένα.

Αν δεν γνωρίζεις το κούρεμα που θα αναδείξει τέλεια τις γωνιές του προσώπου σου, σου έχουμε τη λύση!

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει 3 κουρέματα που είναι fashion statement για το 2022, πάρε μια ιδέα:

Bob hair cut

Το κοντό καρέ παραμένει και αυτή τη χρόνια ένα από τα αγαπημένα fashion κουρέματα. Πέρα από την κομψότητα και τη φινέτσα που προσδίδει, είναι βολικό και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια ή χρόνο στο styling.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor LaShae (@taylorlashae)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANINE BING (@aninebing)

70’s Fringe

Είναι ένα από τα πιο hot κουρέματα της σεζόν και ήρθε η στιγμή να το τολμήσεις. Το trend στα μαλλιά που γεννήθηκε τη δεκαετία του 1970 επιστρέφει ξανά και ήρθε για να μείνει! Οι λόγοι που κάνουν τόσο δημοφιλείς τις αφέλειες, είναι πολλοί: είναι εύκολες στο styling και μπορείς να υιοθετήσεις διαφορετικά hair looks χωρίς ιδιαίτερο κόπο, εάν κρύβεις μια μικρή Γαλλιδούλα μέσα σου, ήρθε η ώρα να τις τολμήσεις!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sabina Socol (@sabinasocol)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orion Carloto (@orionvanessa)

Μακριά μαλλιά με layers

Τα μακριά μαλλιά αν και όλες τα αγαπάμε έχουν χαθεί από το προσκήνιο γιατί έχει επικρατήσει η μόδα του καρέ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα μακριά και υγιή μαλλιά δεν είναι ωραία! Το 2022 επανέρχονται δυναμικά και χαρίζουν κίνηση και ζωντάνια χωρίς να ακολουθήσεις κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα, το μυστικό είναι στις άκρες. Φρόντισε να είναι πάντα περιποιημένες για να έχεις ένα υγιές κούρεμα!

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα