Chelsea boots: Η νέα τάση που θα μας συντροφεύει μέχρι την άνοιξη του 2022

Το κατεξοχήν παπούτσι της χειμερινής γκαρνταρόμπας, έρχεται να ολοκληρώσει τα καθημερινά μας look και την άνοιξη του 2022! Τα Chelsea μποτάκια, είναι διαχρονικά και μπορούν εύκολα να απογειώσουν όλες τις εμφανίσεις μας με τον πιο εύκολο και έξυπνο τρόπο.

Η τάση του χειμώνα έρχεται και τη νέα χρόνια στο προσκήνιο για να δώσει άλλον αέρα στις καθημερινές μας εμφανίσεις.Αγαπημένος συνδυασμός είναι τα Chelsea μποτάκια με midi φόρεμα πλεκτό, το οποίο μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και να νιώθεις όμορφη και άνετη με το look σου.

Για τις βραδινές σου εμφανίσεις μια ωραία επιλογή είναι τα μποτάκια αυτά μαζί με mini δερμάτινη φούστα σε συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο ή κάποιο πλεκτό top. Το αποτέλεσμα είναι τόσο sexy και παράλληλα κομψό που θα κέρδιζε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι Chelsea boots, μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα με jeans, με μακριά πλεκτά φορέματα αλλά και με mini φούστες δίνοντας μια ολοκληρωμένη πινελιά στην εμφάνιση μας.Φέτος την ανοίξει του 2022 ο συνδυασμός με biker shorts, mini αέρινα φορέματα και crop top, θα είναι στις top trend στυλιστικές μας επιλογές!

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει τα αγαπημένα fashion looks σε συνδυασμό με τα Chelsea μποτάκια που έκλεψαν τις εντυπώσεις:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faye Ellaby (@fellaby)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα