Τα τρία διάσημα ζευγάρια που ο νέος χρόνος βρήκε χωριστά

Jason Momoa, Lisa Bonet

Με ανακοίνωση του ο Jason momoa στις 12 Ιανουαρίου στο instagram γνωστοποίησε στους fan του πως εκείνος και σύζυγος του Lisa Bonet ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας.

Όπως έγραψε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο η οικογένειά τους δεν έμεινε ανεπηρέαστη. Αποφάσισαν να τελειώσουν το γάμο τους αλλά η αγάπη τους παραμένει και μπαίνει σε νέα βάση. Και οι δύο επιθυμούν να δώσουν ένα καλό παράδειγμα στα παιδιά τους να τους διδάξουν να βλέπουν τις πιθανότητες και να προσεύχονται για την αγάπη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2004 και τρία χρόνια αργότερα το 2007 έφεραν στον κόσμο την πρώτη τους κόρη Lola και το 2008 τη δεύτερη κόρη τους Nakoah- Wolf.

Chanel Iman, Sterling Shephard

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 στο Los Angeles σε μία μεγάλη τελετή που περιελάμβανε πολλούς διάσημους καλεσμένους. Λίγους μήνες μετά το γάμο τους το μοντέλο έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί την κόρη τους Cali.

Ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι ανακοίνωσε και τον ερχομό του Δεύτερου παιδιού τους που γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2019.

Τον Ιούνιο του 2021 ο παίκτης των Giant υπέβαλε αίτηση διαζυγίου .Τη χρονιά που πέρασε το ζευγάρι αφιερώθηκε περισσότερο στους επαγγελματικούς τους στόχους. Ο Shepard αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα γήπεδα, ενώ το πρώην μοντέλο της Victoria Secret περπάτησε στις πασαρέλες για τους Gucci, Burberry, Balenciaga, Tom Ford.

Στις αρχές του 2022 το διαζύγιο βγήκε και έτσι το ζευγάρι χώρισε και επίσημα.

Delilah Hamlin, Eyal Booker

Το μοντέλο και κόρη του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού Harry Hamlin και το μοντέλο Eyal Booker αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί τον Απρίλιο του 2019 και ήταν αχώριστοι από τότε.

Ωστόσο η χαμηλή την τελευταία χρόνια αντιμετώπισε κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και ψυχολογίας που την απομάκρυναν από το αγόρι της. Όπως και η ίδια ανακοίνωσε στο Instagram αντιμετωπίζει αρκετά σωματικά αλλά και ψυχικά θέματα που σε συνδυασμό με τις κρίσεις πανικού που παθαίνει την έχουν καταβάλει.

Ήδη από τον Αύγουστο του περασμένου έτους τα προβλήματα αυτά είχαν αρχίσει να αυξάνονται. Έτσι, τώρα αποφάσισε να επικεντρωθεί στον εαυτό της.

Πηγές

https://people.com/celebrity/celebrity-couples-who-broke-up-in-2022/

 

Σχετικά άρθρα