It bags: Τα πιο hot σχέδια που θα κρατήσεις το 2022! 

Μία τσάντα δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε σχεδόν ποτέ από κοντά μας, όχι μόνο για πρακτικούς λόγους. Eίναι εκείνο το αξεσουάρ που μπορεί να χαρίσει σε μια εικόνα έξτρα πόντους και να απογειώσει ένα στυλ!

Φέτος οι designers τις παρουσιάζουν σε minimal styles όποτε εάν είσαι φαν του μινιμαλισμού θα τις λατρέψεις. Υπάρχουν όμως έντονα σχέδια και χρώματα που ξεχωρίζουν στο πλήθος. Γι’ αυτό εσύ που θέλεις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις δε θα μείνεις παραπονεμένη!

Αυτή τη σεζόν στις τσάντες υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία που μπορείς να επιλέξεις για τις εμφανίσεις σου. Το μέγεθος είναι κάτι που ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα, άλλες είναι πιο μεγάλες, άλλες είναι πιο μικρές και άλλες έχουν διαφορετική ύφανση.

Γι’ αυτό διάλεξε την αγαπημένη σου και μη φοβηθείς να κρατήσεις όποια τσάντα πιστεύεις ότι θα σε αντιπροσωπεύσει και θα δώσει το κάτι παραπάνω στην εμφάνιση σου.
Πάμε να δούμε μαζί τις τσάντες που θα φορεθούν περισσότερο το 2022:

Bowling bags

Η τσάντα που γίνεται τάση για το 2022! Οι bowling bags είναι το vintage αξεσουάρ που επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της μόδας και κατακτά την πρώτη θέση όχι μόνο στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων αλλά και στις προτιμήσεις των γυναικών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Τσάντα ώμου & Plus bag

Οι plus bag & οι τσάντες ώμου είναι από τις πιο πρακτικές και εύκολες να τις προσαρμόσεις στην εμφάνιση σου. Ιδανικές για office look και για casual εμφανίσεις, εάν δεν έχεις ήδη μία από αυτές μη διστάσεις να την εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annemiek Kessels (@modedamour)

Tiny bags

Οι tiny bags αγαπήθηκαν χάρις τον Γάλλο σχεδιαστή ο οποίος έφερε την τάση αυτή και κέρδισε την καρδιά των γυναικών οι οποίες αγαπάνε και ακολουθούν πιστά τη μόδα. Είναι πολύ μικρές αλλά ικανές να απογειώσουν ένα τελικό look και να κλέψουν τις εντυπώσεις. Μπορεί να μην είναι τόσο πρακτικές, όσον αφορά την χωρητικότητα γι’ αυτό εάν επιθυμείτε να την φοράτε όλη τη μέρα μπορείτε να την συνδυάσετε με ακόμα μία τσάντα μεγαλύτερου μεγέθους.

Classic tote bags 

Η διαχρονική τσάντα που δε φεύγει ποτέ από τα top trend! Είναι το αξεσουάρ που υπάρχει στην ντουλάπα μας και που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ με ότι looks και εάν επιλέξουμε. Η κομψότητα που χαρίζει αυτή η τσάντα είναι που την κρατάει ακόμη ανεκτίμητη στο χρόνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annemiek Kessels (@modedamour)

Εικόνα από @evangelie_alp

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

 

 

Σχετικά άρθρα