Royal μετακόμιση: Το ζεύγος William και Kate μετά από πρόταση της βασίλισσας Ελισάβετ αναμένεται να μετακομίσει στο κτήμα της στο Windsor- Μήπως τελικά είναι οι επόμενοι βασιλείς της Αγγλίας;

Στο επίκεντρο για μία ακόμη φορά βρέθηκε το ζεύγος Harry and Meghan καθώς αναμένεται να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη είδηση επισκίασε το γεγονός πως το πριγκιπικό ζεύγος William και Kate δέχτηκαν πρόταση από τη Βασίλισσα Ελισάβετ να μετακομίσουν στο δικό της βασιλικό συγκρότημα στο Windsor.

Δίπλα από το κάστρο της βασίλισσας υπάρχει το Fort Belvedere ή αλλιώς The Ford ένα κάστρο που έχει να κατοικηθεί από το 1976. Το ζευγάρι τώρα κατοικεί στο Anmer Hall λίγο πιο έξω από το Λονδίνο αφού και οι δύο δεν ήταν ποτέ λάτρεις της πόλης, ενώ προηγουμένως ζούσε στο παλάτι του Kensington.

Πώς προέκυψε η πρόταση;

Όσο τα παιδιά τους μεγαλώνουν τόσο περισσότερο γίνονται το επίκεντρο της προσοχής και έχουν αρχίσει να χάνουν την ιδιωτικότητά τους.

Μετά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τη διαδοχή του πρίγκιπα William στο θρόνο αμέσως μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε γνωστό πως η τελευταία τους πρότεινε να μείνουν μαζί της. Ειδικοί αναλυτές λένε πως πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση που προδίδει τα όσα ακούγονται περί διαδοχής.

Εκτός από την ιδιωτικότητα τους πού είχε αρχίσει να χάνεται το ζευγάρι δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του υποχρεώσεις με το σχολείο των παιδιών από την τωρινή τους κατοικία. Το κτήμα του Windsor περιλαμβάνει και άλλα οικήματα εκτός από εκείνο της βασίλισσας τα οποία εξετάζονται ως πιθανές επιλογές.

Ως γονείς σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους προτιμούν να παραλαμβάνουν οι ίδιοι τα παιδιά τους από το σχολείο πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο λόγω διαδρομής. Παρόλα αυτά το κάστρο Fort Belvedere είναι πιο κοντά στο Λονδίνο και αναμένεται να τους διευκολύνει ιδιαίτερα με το σχολείο των παιδιών.

Από την άλλη πλευρά είναι κοντά και στην οικογένεια της Kate στο Berkshire. Τελικά είναι ίσως η επικρατέστερη επιλογή αφού συνδυάζει την εγγύτητα με τη βασίλισσα, την ευκολία με το σχολείο και κοντινότερη απόσταση με την οικογένεια Middleton.

Η μεγάλη αλλαγή

Η μετακόμισή τους εντός του Windsor θα σημάνει ουσιαστικά την εύνοια της Ελισάβετ προς το ζευγάρι την οποία έχει άλλωστε δείξει πολλάκις στο παρελθόν. Αν και ο πρίγκιπας Κάρολος δεν έχει πρακτικά παραιτηθεί δεν φαίνεται τελικά να διαδέχεται ποτέ την μητέρα του.

Στην περίπτωση που οι φήμες αποδειχθούν αληθινές η ζωή του William και της Kate αναμένεται να αλλάξει άρδην. Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο το πρώτο πράγμα που θα αλλάξει είναι οι τίτλοι τους και πιθανώς και τα ονόματά τους. Κάτι τέτοιο συνέβη με τον πατέρα της βασίλισσας που γεννήθηκε ως Albert και μετονομάστηκε σε George.

Το αμέσως επόμενο είναι η μεταφορά τους στο παλάτι του Buckingham. Μία ακόμη αλλαγή θα γίνει για να είναι πια στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους.

Η ανάμειξή του William με την πολιτική θα γίνει μεγαλύτερη όπως και της γιαγιάς του και θα μπορεί να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις τις βουλής. Την στέψη θα ακολουθήσουν η αποδοχή μίας αμύθητης περιουσίας που περιλαμβάνει εκτάσεις γης, κοσμήματα και τίτλους. Η Kate μέλλουσα βασίλισσα Cathrine θα έχει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα κοσμήματα που μέχρι τώρα χρειάζεται ειδική άδεια για να φορέσει.

Φυσικά δεν θα χρειάζεται να υποκλίνονται σε κανένα αλλά όλοι θα υποκλίνονται σε αυτούς. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μέχρι στιγμής τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά την επικείμενη αλλαγή στο θρόνο, όμως οι βασιλικοί αναλυτές είναι σίγουροι πως το πριγκιπικό ζεύγος Cambridge θα αναλάβουν τα ηνία της χώρας.

Πηγές

https://www.cosmopolitan.com/entertainment/celebs/a38813087/kate-middleton-prince-williams-moving-queen-secret-extra-home/

Σχετικά άρθρα