Priyanka Chopra- Nick Jonas: Το διάσημο ζευγάρι έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας- Οι γάμοι τους στην Ινδία, η μεγάλη οικογένεια και η έπαυλη των 20 εκατομμυρίων

Η Ινδή ηθοποιός και μοντέλο Priyanka Chopra και ο τραγουδιστής των Jonas Brothers Nick Jonas υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι μισό παρένθετης μητέρας το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Είδηση έκαναν γνωστή οι ευτυχείς γονείς μέσω του Instagram την Παρασκευή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Οι γάμοι στην Ινδία και η διαφορά ηλικίας

Ινδή ηθοποιός παντρεύτηκε τον κατά δέκα χρόνια μικρότερό της τραγουδιστή των Jonas Brothers το 2018. Πρώτα έγινε η ινδουιστική τελετή και λίγες μέρες μετά έγινε η χριστιανική τελετή καθώς το ζευγάρι ήθελε να συνδυάσει και τις δύο θρησκείες.

Και οι δύο τελετές έγιναν στο παλάτι Umaid Bhawan στο Jodhpur της Ινδίας. Για τον ινδουιστικό γάμο φόρεσαν παραδοσιακές Ινδικές φορεσιές και οι δύο οικογένειες ενώ έγιναν μουσικές χορογραφίες και διάφορες άλλες λειτουργίες σύμφωνα με τον ινδουιστικό νόμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

Όπως είπε και η Priyanka ήταν λες και τα όνειρά τους έγιναν πραγματικότητα. Το ζευγάρι ήδη από τις πρώτες του δηλώσεις μετά το γάμο είχε πει πως θέλει να κάνει παιδιά. Για αυτό το λόγο αγόρασαν και ανακαίνισαν την έπαυλη τους στο Encino της California.

Η διαφορά ηλικίας τους αποτέλεσε το επίκεντρο όταν έγινε γνωστή η σχέση τους. Η σχέση του ζευγαριού δεν επηρεάστηκε ούτε από τα σχολεία ούτε από τον χρόνο. Μάλιστα όπως δήλωναν και οι δύο όπως είναι φυσιολογικό ένας άντρας να είναι μεγαλύτερος από μία γυναίκα έτσι είναι φυσιολογικό και το αντίθετο.

Το όνειρο μιας μεγάλης οικογένειας

Η Priyanka πάντοτε ήθελε να γίνει μητέρα και να αποκτήσει μία μεγάλη οικογένεια. Όπως δήλωνε στο People το 2018 είναι ένας άνθρωπος που ζει το σήμερα αλλά μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα ήθελε να έχει παιδιά.

Πράγματι τέσσερα χρόνια αργότερα η ευχή της φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Η κορούλα τους πράγματι θα ανήκει σε μία μεγάλη οικογένεια αφού εκτός από τους γονείς της θα έχει πολλούς θείους αλλά και ξαδέρφια.

Και τα αδέρφια του Jonas έχουν παιδιά με πρώτο την κόρη του Kevin Jonas Valentina- Angelina 5 χρόνων και την Alena- Rose 7 χρόνων αλλά και την μικρή Willa ενός έτους κόρη του Joe Jonas και της Sophie Turner.

Η έπαυλη που θα στεγάσει την οικογένεια

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως το ζευγάρι αγόρασε έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων μία έπαυλη στο Encino της California. Πρόκειται για το ακριβότερο σπίτι που πωλήθηκε ποτέ στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το ζευγάρι αγόρασε εκεί το σπίτι ώστε να είναι κοντά και στην έπαυλη του αδερφού του Nick που απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα.

Το σπίτι περιβάλλεται από 30 στρέμματα γης στην κοιλάδα του San Fernando. Η συνολική έκταση της έπαυλης αγγίζει τα 1860 τ/μ2 και περιλαμβάνει 7 υπνοδωμάτια και 11 μπάνια. Πριν μετακομίσουν στην έπαυλη Chopra έμενε στο loft ενός ουρανοξύστη στο Μανχάταν ενώ ο Jonas σε μία έπαυλη στο Beverly Hills.

Πηγές 

https://people.com/home/%E2%80%8B%E2%80%8Bpriyanka-chopra-nick-jonas-spent-months-renovating-l-a-home-ahead-of-welcoming-first-child/

https://people.com/parents/nick-jonas-priyanka-chopra-welcome-first-baby-via-surrogate/

Nick Jonas, Priyanka Chopra Shell Out $20 Million for Brand New Encino Estate

Σχετικά άρθρα