Angelina Jolie: Η 50χρονη σταρ που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία 30χρονη-Η δερματολόγος της αποκαλύπτει τα μυστικά περιποίησης για αντιγήρανση και υπέροχο δέρμα

Η Angelina Jolie είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως. Είναι 48 χρόνων και όμως η εμφάνιση της είναι πιο φρέσκια από πότε. Η γνωστή ηθοποιός εκτός από την καριέρα της στο Hollywood και στις παραγωγές ταινιών, είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, την μεγάλη οικογένειά της και για τον γάμο της με τον Brad Pitt.

Η ίδια πιστεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να είσαι όμορφη είναι η ευφυΐα. Για αυτό και συχνά υπενθυμίζει στις κόρες της πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επενδύουν στο μυαλό τους.

Ο χρόνος που περνά δεν την τρομάζει και όπως είπε σε συνέντευξη της στο In Style κάθε φορά που κοιτάζει τον καθρέφτη βλέπει πώς μοιάζει με τη μαμά της και αυτό της αρέσει. Από πολύ μικρή ηλικία φροντίζει το δέρμα της και ακολουθεί κάποια συγκεκριμένα μυστικά. Τα βήματα που κάνει είναι αποτέλεσμα των συμβουλών της δερματολόγου της Δρ. Rand.

Επισκέπτεται τον δερματολόγο της από πολύ μικρή ηλικία

Είχε δηλώσει πως πάει στον δερματολόγο από 11 χρόνων. Ήταν η μητέρα της που την πίεσε να ξεκινήσει να πηγαίνει έτσι ώστε να προσέχει το δέρμα της και να δείχνει πάντα τη φυσική της λάμψη. Η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί είναι πολύ απλή με φυσικά συστατικά.

Πάντοτε φοράει αντηλιακό

Είναι υπέρμαχος του αντηλιακού και το θεωρεί τη λύση για την αιώνια νεότητα. Φροντίζει πάντοτε να το εφαρμόζει το πρωί και αυτό τη βοηθάει να μην έχει προβλήματα υπερμελάγχρωση στο δέρμα της. Συνδυαστικά φοράει καπέλα και ενυδατώνει το δέρμα της συνεχώς για να το προστατεύσει από τη φωτογήρανση.

Minimal μακιγιάζ

Η δερματολόγος της Δρ. Rand αναφέρει πως βάφεται μόνο όταν δουλεύει και είναι και ένας λόγος που το δέρμα της δείχνει καλό αφού ανασαίνει. Επίσης, φροντίζει πάντα να ξεβάφεται πολύ καλά, ενώ ο μακιγιέρ της είναι πολύ προσεκτικός με την υγιεινή και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Λιτό και ισορροπημένο μακιγιάζ

Δεν κάνει ποτέ έντονα και υπερβολικά μακιγιάζ ενώ συχνά βάφεται μόνη της για τις δημόσιες εμφανίσεις. Της αρέσει είτε να συνδυάζει ένα πιο σκούρο μάτι με ανοιχτόχρωμα χείλη, είτε να φοράει κόκκινο κραγιόν με απαλό μακιγιάζ ματιών. Το κονσίλερ είναι ένα από τα μυστικά της και το κυριότερο προϊόν που χρησιμοποιεί για τους μαύρους κύκλους.

Δεν το παρακάνει με τις επεμβατικές θεραπείες

Όταν λέμε επεμβατικές εννοούμε κυρίως την πλαστική χειρουργική ή άλλες δραστικές λύσεις της ιατρικής. Πολλές γυναίκες απευθύνονται σε χειρούργους για να αποκτήσουν τα σαρκώδη χείλη της ή την γραμμένη μύτη της. Η ίδια, ωστόσο, δηλώνει πως δεν είναι υπέρμαχος τέτοιων πρακτικών. Η μόνη πιο δραστική θεραπεία που έχει κάνει είναι laser στο πρόσωπο της καθώς απέκτησε κάποιες πιο σκούρες κηλίδες μετά τις εγκυμοσύνες της. Κάποιες φορές συνεχίζει ακόμα να κάνει όταν εμφανίζονται ξανά τα σημάδια.

Συγκεκριμένη και απλή ρουτίνα ομορφιάς

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι, όπως ήδη είπαμε, το αντηλιακό, ένα απαλό καθαριστικό, αντιοξειδωτικά και γλυκολικό οξύ. Πρόκειται για φυσικά συστατικά που καταπραΰνουν το δέρμα χωρίς να το επιβαρύνουν. Δεν της αρέσουν τα σκληρά scrub ή προϊόντα με ισχυρά χημικά.

Σχετικά άρθρα