Rihanna, A$AP Rocky: Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό του πρώτου του παιδιού- Το χρονικό της σχέσης και πως η τραγουδίστρια κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της

Η γνωστή ποπ και R&B τραγουδίστρια Rihanna περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ σύντροφό της A$AP Rocky.

Η 33χρονη σταρ και fashion icon φωτογραφήθηκε μαζί με το σύντροφό της στους δρόμους του Harlem της Νέας Υόρκης με ένα μακρύ Chanel ροζ μπουφάν ανοιχτό για να φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Όταν η φιλία έγινε έρωτας

Ο ράπερ όταν αναφέρεται στη σχέση του με τη Rihanna την αποκαλεί την αγάπη της ζωής του. Οι δυο τους ήταν χρόνια φίλοι πριν γίνουν ζευγάρι μέσα στην πανδημία. Εκείνο που τους ένωσε ήταν τα ταξίδια που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι στα οποία ήρθαν πιο κοντά.

Η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2020 μετά τον χωρισμό της Rihanna με τον Άραβα δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel. Σε συνέντευξη της στη Vogue το Μάρτιο του 2020 αποκάλυψε πως μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια η οποία μάλιστα θα περιλαμβάνει μέχρι και τρία ή τέσσερα παιδιά.

Την περασμένη χρονιά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε πολλές κοινές τους εμφανίσεις. Ήδη από το 2020 είχαν κάνει πολλές κοινές συνεργασίες για τα brand της καλλιτέχνιδος. Φήμες είχαν ήδη από τότε κυκλοφορήσει πως ίσως έχουμε νέο hot ζευγάρι.

Τον Απρίλιο του 2021 η Rihanna και ο ASAP Rocky απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι σε ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο Delilah στο Los Angeles. Φορούσαν δε παρόμοια ρούχα. Τον Αύγουστο και πάλι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από τα ταξίδια τους, με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους να αναφέρουν πως είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν θέλουν να το κρύψουν.

Έτσι, φτάνουμε στον Ιανουάριο του 2022 που οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Πώς κατάφερνε να κρύψει την εγκυμοσύνη της παρ’ όλες τις δημόσιες εμφανίσεις;

Η τραγουδίστρια δεν σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις όλο αυτό το διάστημα και παρευρέθηκε σε αρκετές εκδηλώσεις και δείπνα. Ωστόσο, κάνεις δεν κατάλαβε πως βρίσκεται σε εγκυμοσύνη και μάλιστα προχωρημένη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Αυτό γιατί όλον αυτόν τον καιρό απέφευγε να φορά στενά ρούχα και φρόντιζε να καλύπτει την κοιλιά της με φαρδιά μπουφάν και παλτό.

Χαρακτηριστικό είναι πώς στις 28 Ιανουαρίου καθώς έβγαιναν από εστιατόριο με το σύντροφό της εκείνη φορούσε ένα μακρύ μπλε μπουφάν επάνω από το μίνι φόρεμά της. Δύο μέρες νωρίτερα σε άλλη της δημόσια εμφάνιση φρόντισε να φορέσει μία μακριά πορτοκαλί γούνα μαζί με φαρδύ παντελόνι.

Ακόμα και η στάση της στις φωτογραφίες είναι τέτοια ώστε να μην προδίδεται η εγκυμοσύνη της.

Σχετικά άρθρα