Ellen DeGeneres: Η γειτόνισσα του Harry και της Meghan Markle πουλάει την έπαυλη των 12 εκατομμυρίων στο Montecito μετά από μόλις τέσσερις μήνες

Η διάσημη Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Ellen DeGeneres και σύζυγος της Portia De Rossi πουλούν την πολυτελή έπαυλη τους στο Montecito για 13,9 εκατομμύρια δολάρια τέσσερις μήνες, αφού την αγόρασαν.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2008 και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν αγοράσει και πουλήσει τουλάχιστον 20 σπίτια. Το τελευταίο το οποίο έβαλαν ξανά προς πώληση το αγόρασαν τον περασμένο Σεπτέμβριο για 12 εκατομμύρια δολάρια και τους τελευταίους μήνες του έκαναν ανακαίνιση.

Η πολυτελής κατοικία

Αυτή η επιβλητική έπαυλη στην πιο ακριβή περιοχή της Καλιφόρνια βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά από εκείνη του πρίγκιπα Harry και της Meghan markle και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 3 μεγάλα μπάνια μπάνια και δύο μικρότερα.

Εκτός από τον άνετο εσωτερικό χώρο περιλαμβάνει και ένα ιδιαιτέρως εντυπωσιακό εξωτερικό. Ο τεράστιος κήπος τους περιλαμβάνει υπαίθριο ντους, λαχανόκηπο, club, γήπεδα τέννις, πισίνα, ασφάλεια και πάρκινγκ επισκεπτών.

Το μεσιτικό γραφείο Riskin Partners που έχει αναλάβει την αγοραπωλησία αναφέρει πως πρόκειται για μία μοντέρνα και chic κατοικία, υψηλές οροφές παρέχοντας στον χώρο απίστευτη εσωτερική και εξωτερική ροή. Έτσι, δημιουργείται μία απόλυτη όαση. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2018 και συνδυάζει το boho με το ρουστίκ αποτυπώνοντας την προσωπικότητα του Montecito σε μία έκταση 4 περίπου στρεμμάτων.

Instagram @riskinpartners

Εσωτερικά περιλαμβάνει τους κοινόχρηστους χώρους που βρίσκονται στο επίκεντρο του σπιτιού και πλαισιώνονται από δύο πτέρυγες για τις κρεβατοκάμαρες. Τα μπάνια διαθέτουν όλες τις ανέσεις με μπανιέρα αλλά και ντους και είναι επενδεδυμένα με την καλύτερη ποιότητα μαρμάρου Al Fresco.

Η προηγούμενη έπαυλή τους

Προηγουμένως είχαν κάνει το ίδιο με την επίσης πολυτελή έπαυλη μπαλινέζικου στυλ στη Santa Barbara αξίας 35,2 εκατομμυρίων με κήπο, πισίνα, εξωτερική κουζίνα και τραπεζαρία.

Στην ίδια περιοχή κατοικούν και άλλοι διάσημοι σταρ του Hollywood και της τηλεόρασης. Η Oprah Winfrey που διαθέτει εκεί ένα εντυπωσιακό κτήμα 42 στρεμμάτων που το αποκαλεί «η γη της επαγγελίας».

Επίσης, το 2020 μετακόμισαν το ζεύγος Katy Perry και Orlando Bloom σε μία έπαυλη 14,2 εκατομμυρίων δολαρίων με τεράστιο κτήμα για να μεγαλώσουν εκεί την κόρη τους Daisy Dove. Τέλος, η Ariana Grande και ο σύζυγος της Dalton Gomez αγόρασαν κοντά τους μία εντυπωσιακή κατοικία λίγο μετά τον κρυφό τους γάμο για 6,7 εκατομμύρια.

Σχετικά άρθρα