Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης: Οι καλύτερες street style εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης ξεκίνησε και οι λογαριασμοί μας στο instagram έχουν πλημμυρίσει με έντονα χρώματα και prints με τις street style εμφανίσεις από τα πιο fashion girls στους δρόμους της Δανίας. Όλοι γνωρίζουμε ότι το fashion week της Κοπεγχάγης διαφέρει από τα υπόλοιπα, γιατί απευθύνεται σε αυτούς που δε φοβούνται τους πειραματισμούς και τα έντονα χρώματα στις εμφανίσεις τους.

Τα oversized μεγέθη είναι για άλλη μια φορά στο προσκήνιο είτε είναι παλτό, baggy τζιν ή πουλόβερ, οι χρωματικοί συνδυασμοί ατέλειωτοι δίνοντας έμφαση στα fluo χρώματα τα οποία συνεχίζουν να είναι από τις πιο hot τάσεις και αυτή τη χρονιά. Puffer μπουφάν, bombers, fur hats και γεωμετρικές τσάντες σε όλα τα χρώματα δε λείπουν από τις street style εμφανίσεις.

Τα σκανδιναβικά κορίτσια για άλλη μια φορά ακολουθούν τις τάσεις και τις ενσωματώνουν με τον καλύτερο τρόπο στο προσωπικό τους στυλ δείχνοντας σε εμάς ένα ολοκληρωμένο look, αλλά και πηγή έμπνευσης για το τι θα επικρατήσει στις τάσεις τη νέα σεζόν.

Πάμε να δούμε μαζί τις street style εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, και να πάρουμε μια ιδέα για το πως μπορούμε και εμείς να δώσουμε λίγο χρώμα στο δικό μας προσωπικό στυλ.

 

@claireguillon

 

@sarahellen_photography

 

@venswifestyle

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα