Μανούλα έγινε για δεύτερη φορά η Kylie Jenner: Η γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε με την Stormi και τον νεογέννητο γιο της- Την ίδια στιγμή ο σύζυγός της καλείται ενώπιον της δικαισύνης

Στις 2 Φεβρουαρίου του 2022 η νεαρή επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα Kylie Jenner και ο ράππερ σύζυγός της Travis Scott καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Την είδηση μετέδωσε η ίδια η Jenner στους εκατομμύρια θαυμαστές της μέσω Instagram.

Μάλιστα, τα δύο αδερφάκια θα γιορτάζουν με μία μέρα διαφορά αφού η Stormi είχε γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου τέσσερα χρόνια πριν.

Την πρώτη της εγκυμοσύνη είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόνο φήμες κυκλοφορούσαν για το γεγονός. Ωστόσο, σε αυτή ανακοίνωσε ήδη από τους πρώτους μήνες πως είναι έγκυος. Τώρα, επιβεβαιώνει στα κοινωνικά δίκτυα της χαρά και την ευτυχία της.

Στην ανάρτησή της διακρίνεται το μικρό χεράκι του νεογέννητου παιδιού και εκείνο της κόρης τους. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία μέσα σε τρεις ώρες κέρδισε περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes και χιλιάδες ευχές.

@kyliejenner

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Page Six ήταν η πρώτη που μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο του 2021 και ένα μήνα αργότερα η Jenner ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο απαθανάτιζε την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Στο παρελθόν είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πως θέλει να κάνει πολλά παιδιά ενώ επεσήμανε πως η εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι αστείο αλλά μία πολύ σοβαρή και δύσκολη κατάσταση.

@kyliejenner

Ο σύζυγός της τώρα Travis Scott υποδέχθηκε το παιδί του εν μέσω δικαστικής διαμάχης. Πιο συγκεκριμένα, μετά από συναυλία του τον Νοέμβριο στο Astroworld Festival 10 θαυμαστές του έχασαν την ζωή τους αφού ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου. Για αυτό κρίνεται να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Είναι τελικά αγοράκι;

Το φύλο του μωρού δεν γνωστοποιήθηκε αμέσως. Την ανάρτηση συνόδευαν και μπλε καρδούλες από την ίδια και τους θαυμαστές της, αφήνοντας να εννοηθεί πως πρόκειται για αγόρι.

Έτσι, λίγες ημέρες αργότερα ο εκπρόσωπος της Kylie επιβεβαίωσε στο People Αμερικής πως το φύλο του παιδιού είναι αγόρι.

 

Σχετικά άρθρα