Midi φούστα: Το νο1 trend αυτής της σεζόν!

Εάν είσαι fan του 50’s style, είναι σίγουρο πως θα λατρέψεις τις midi φούστες. Οι midi φούστες εμφανίστηκαν τη δεκαετία του ’50 και ονομάστηκαν έτσι επειδή το μήκος τους ήταν ανάμεσα στο γόνατο και τον αστράγαλο. Σηματοδότησαν την έναρξη μίας νέας, κομψής ενδυματολογικής περιόδου στη βιομηχανία της μόδας, κολακεύοντας τις γυναικείες σιλουέτες αποπνέοντας την ενεργητικότητα και τη θηλυκότητα.

Διαθέσιμες σε μία σειρά από διαφορετικά μήκη και υφάσματα οι midi φούστες μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, δεδομένου ότι μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση. Δοκίμασε να την συνδυάσεις με ζιβάγκο ή κάποιο μακρύ πουλόβερ και μαζί με τα αγαπημένα σου sneakers θα είναι ο τέλειος συνδυασμός για την καθημερινή σου βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Εάν θες να κάνεις ένα περισσότερο office look δοκίμασε να τη φορέσεις με blazer και με τα mules παπούτσια σου θα είσαι τουλάχιστον κομψή και στιλάτη το πρωί στο γραφείο. Μη διστάσεις να επιλέξεις τη midi φούστα σε leather υφή ή ακόμη και με κάποιο έντονο print. Πρόσεξε μόνο με τι θα τη συνδυάσεις δίνοντας έμφαση στη φούστα ως το κύριο item του look σου, χωρίς να προβείς σε υπερβολές.

Σημαντικό είναι να προσαρμόσεις το ντύσιμο σου σε κάθε περίσταση και να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Η midi φούστα είναι ένα κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και γρήγορα αρκεί να προσέξεις τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις για το τελικό look. Αγαπημένος συνδυασμός για τις βροχερές μέρες είναι τα lace up μποτάκια για να είσαι όλες τις ώρες της ημέρας άνετη και στυλάτη!

Παρακάτω έχω επιλέξει τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις με midi φούστα για να πάρεις μια ιδέα για το πως μπορείς και εσύ να συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο το νο1 trend αυτής της σεζόν.

@deborabrosa

@pinterest

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα