Olivia Palermo: 5 tips για καθημερινό λαμπερό μακιγιάζ

Η Olivia Palermo είναι μια γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της και καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει με την αισθητική και το στυλ της όχι μόνο στο χώρο της μόδας, αλλά και στον κόσμο της ομορφιάς. Εκεί γνωρίζουμε εδώ και ένα χρόνο έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της beauty brand, <<Olivia Palermo Beauty>>.

Είναι αδύνατον πέρα από το προσωπικό μοναδικό της στυλ να μην παρατηρήσουμε την λάμψει και την φρεσκάδα που αποπνέει από την επιδερμίδα της. Αντιθέτως, μας δημιουργεί και εμάς την ανάγκη να θέλουμε να μάθουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Olivia Palermo στην καθημερινότητα της και τι είναι αυτό που κάνει το μακιγιάζ της να φαίνεται τόσο λαμπερό.

5 beauty tips που χρησιμοποιεί η Olivia Palermo για το μακιγιάζ της, πάμε να τα δούμε μαζί:

1. Concealer

Η Olivia ξεκινάει το μακιγιάζ της με concealer, αφού πρώτα έχει βάλει την ενυδατική προσώπου της, συνεχίζει με ένα από τα αγαπημένα προϊόντα της, αφού είναι αυτό που θα δώσει την ανάλογη φωτεινότητα που έχει ανάγκη μέσα στη μέρα της.

2. Eyebrow pencil

Τα φρύδια παίζουν καθοριστικό ρόλο για το πως μπορούμε να αναδείξουμε το βλέμμα μας με τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο. Εάν έχεις ένα καλοσχηματισμένο φρύδι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, γιατί ακόμη και να μην επιλέξεις να βάψεις τα μάτια σου εάν έχεις ένα καθαρό φρύδι το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Και η Olivia αυτή την άποψη έχει γι’ αυτό είναι ένα από τα beauty προϊόντα που χρησιμοποιεί συνέχεια στην καθημερινότητα της.

3. Mascara

Μια καλή mascara είναι αυτή που σε συνδυασμό με το eyebrow θα απογειώσει το βλέμμα και θα δώσει ακριβώς αυτή την τσαχπινιά κάνοντας το βλέμμα ακαταμάχητο.

4. Highlighter

Η Olivia λατρεύει την λάμψη! Της αρέσει να την τοποθετεί πάνω στα ζυγωματικά, στην εσωτερική γωνία του ματιού για extra έμφαση στο βλέμμα, στα κόκαλα του προσώπου αλλά και του λαιμού δίνοντας παραπάνω λάμψη και στην περιοχή του ντεκολτέ.

5. Lipstick

Το lipstick είναι αυτό με το οποίο θα τελειοποιήσει το μακιγιάζ, κάνοντας τα χείλη ζουμερά και σαρκώδη.

Extra tips: Άλλο ένα beauty tips που χρησιμοποιεί η Olivia Palermo στην καθημερινότητα της είναι μια suncream σε σπρέι πάνω από το μακιγιάζ για να μπορεί να κυκλοφορεί όλη τη μέρα άφοβα και με προστασία.

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα