New York Fashion Week: Casual chic σύνολα πλημμύρισαν τους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για μία ακόμα φορά μας εντυπωσίασε όχι μόνο με τα πρωτοποριακά runaway, αλλά και με τις street style εμφανίσεις που πλημμύρισαν τους δρόμους του Μανχάτταν. Τα looks των απανταχού fashionistas που συρρέουν στις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας κάθε σεζόν ήταν αυτά που έκλεψαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Οι Νεοϋρκέζες φημίζονται για το στυλ τους αλλά κυρίως για το πως μπορούν να το προσαρμόσουν εύκολα σε όλες τις περιστάσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάποιο εξεζητημένο styling. Kλέβουν τα βλέμματα με την απλότητα και την επιλογή από μικρά διαχρονικά statement κομμάτια που επιλέγουν να προσαρμόσουν στο στυλ τους.

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να ντυθείς πρωτοποριακά και πάνω από όλα με τις τάσεις που επικρατούν στη μόδα με κομμάτια τα οποία υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σου, αυτό ακριβώς είναι που μας δείχνουν και τα fashion girls στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.
Είδαμε χαλαρά σακάκια να συνδυάζονται με καλσόν και αρβυλάκια, φούστες και παντελόνια σε άλφα γραμμή να τελειοποιούνται με oversized blazer, και total black σύνολα να αναβαθμίζονται με statement αξεσουάρ.

Τα fluo χρώματα ήταν για ακόμη μια φορά από τις πρώτες επιλογές, είτε σε total σύνολα είτε με μικρά αξεσουάρ, κατάφεραν να γεμίσουν με χρώμα τους δρόμους του Μανχάτταν. Παρακάτω έχω ξεχωρίσει τις πιο casual chic εμφανίσεις που ξεχώρισαν στου δρόμους της Νέας Υόρκης:

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα