Burgundy nails: Το διαχρονικότερο χρώμα επιστρέφει και γίνεται must για αυτή τη σεζόν

Τον τελευταίο καιρό οι τάσεις στο μανικιούρ συνεχώς αλλάζουν, φέρνοντας στο προσκήνιο νέα trend με τολμηρά και πρωτότυπα σχέδια μέχρι και νέες neutrals αποχρώσεις δίνοντας ένα μοναδικό και φρέσκο αποτέλεσμα στο μανικιούρ σου. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν και τα διαχρονικά εκείνα χρώματα που είναι η σταθερή αξία για τέλειο μανικιούρ, ένα τέτοιο βερνίκι είναι και το burgundy.

Το burgundy είναι το βαθύ κόκκινο, μια αγαπημένη αλλά ταυτόχρονα ξεχασμένη επιλογή με όλες αυτές τις νέες τάσεις και τα trend που έχουν έρθει πλέον στη μόδα. Το λαμπερό burgundy είναι το χρώμα που θα είναι η πρώτη μας επιλογή για το χειμώνα του 2022, και αυτό είναι κάτι το οποίο ανακαλύψαμε μέσα από τα show που πραγματοποιήθηκαν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, αφού τα νύχια των μοντέλων είχαν burgundy χρώμα.

Το burgundy είναι σαν το μαύρο, ταιριάζει με όλα! Είτε με γκρι ή καφέ, είτε με pastel αποχρώσεις το βαθύ κόκκινο μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με τα πάντα. Ειδικά τώρα που πλησιάζει η άνοιξη, οι μπεζ και γενικά οι neutrals αποχρώσεις είναι αυτές που δημιουργούν τον πιο hot συνδυασμό αυτής της σεζόν.

Η αγαπημένη απόχρωση του κόκκινου επιστρέφει δυναμικά το 2022, και πέρα από το γεγονός ότι ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος από την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σταρένια, το αποτέλεσμα είναι άκρως κομψό και θηλυκό.

Εάν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη το αρχοντικό αυτό χρώμα, παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει το πιο hot trend αυτής της σεζόν για να πάρεις μια ιδέα για το μανικιούρ σου. Και το αποτέλεσμα είμαι σίγουρη θα το λατρέψεις:

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα