Hair trends 2022: Εμπνευσμένα από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου

Η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο συνεχίζεται και ήδη έχουμε ξεχωρίσει τα hair trends του 2022, εμπνευσμένα από τις πλέον ειδικές fashionistas που κλέβουν τις εντυπώσεις με το μοναδικό τους στυλ στους δρόμους του Μιλάνου. Εκτός από δυνατά look που αντικατοπτρίζουν τις τάσεις που θα επικρατήσουν τη χρόνια αυτή στο χώρο της μόδας, βλέπουμε και τα trend στο χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής.

Συγκεκριμένα μέσα από τις μοναδικές street style εμφανίσεις, ξεχωρίσαμε τα hair trends του 2022, μαλλιά με απαλές ή κυματιστές μπούκλες καθώς και wet look δίνοντας ένα πιο κομψό και ταυτόχρονα δυνατό αποτέλεσμα. Οι πλεξούδες ήταν αυτές που κυριάρχησαν και τράβηξαν τα βλέμματα, δίνοντας extra πινελιές με hair clips με στρας και πέρλες που επέλεξαν τα It girls για να απογειώσουν το τελικό hair look.

Είδαμε φουλάρια πλεγμένα μαζί με τα μαλλιά σε πλεξούδες αλλά και φορεμένα σε στυλ μπαντάνας δίνοντας ένα από τα trend που θα επικρατήσει αυτή τη σεζόν όσο αφορά το styling σγουρών αλλά και ίσιων μαλλιών. Είναι σίγουρο πως έχουμε να δούμε ακόμη πολλά από τα trend και τις τάσεις που θα εμπνευστούμε για τα μαλλιά το 2022 καθώς το fashion week στο Παρίσι είναι μπροστά και έχουμε να δούμε και να μας εκπλήξουν και εκεί πολλά από τα It girls.

@biancabalti

 

@sarahlysander

 

@streetstylegallery

 

@alexandraguerain

 

@leoniehanne
Click by: @vasilikitalasoglou

 

@leoniehanne

 

@biancabalti
click by: @vasilikitalasoglou

 

@emilisindlev
Click by: @vasilikitalasoglou

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα