Kim Kardashian: Βγήκε το διαζύγιό της και είναι έτοιμη να προχωρήσει την ζωή της με τον κατά 13 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Η Kim Kardashian είναι πλέον και επίσημα ελεύθερη αφού το διαζύγιό της με τον ράπερ Kanye West εκδόθηκε και επίσημα. Η διάσημη τηλεπερσόνα ανυπομονεί να αφήσει πίσω της αυτή την σελίδα της ζωής της και να αφοσιωθεί στα νέα της τηλεοπτικά σχέδια.

Η τελική απόφαση για την έκδοση του διαζυγίου βγήκε την Τρίτη και η ίδια παρουσιάζεται ανακουφισμένη που πλέον θεωρείται και επίσημα ανύπαντρη. Πηγή κοντά στην επιχειρηματία αναφέρει πως «Βρίσκεται σε ένα πολύ χαρούμενο μέρος αυτή την στιγμή. Της πήρε μήνες για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Νιώθει καλά με την ζωή της».

Η στήριξη από τα παιδιά της

Η Kardashian ήταν παντρεμένη με τον West από το 2014 και μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Την οκτάχρονη North, τον εξάχρονο Saint, την τετράχρονη Chicago και τον δύο ετών Psalm. Τα παιδιά της αποτέλεσαν στήριγμα της κατά τον χωρισμό.

Θυμίζουμε πως ο ράπερ είχε βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στην προηγούμενες εκλογές. Έναυσμα για την διάλυση του γάμου της αποτέλεσαν τα διπολικά παραληρήματα του πρώην συζύγου της κατά τις προεκλογικές του εκστρατείες. Ο ξένος τύπος ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα όσα έκανε και έλεγε ο West την προεκλογική περίοδο και τα σχόλια για την συμπεριφορά του ήταν διόλου κολακευτικά.

Αυτά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η τηλεπερσόνα και αποφάσισε να τερματίσει τον γάμο της. Συμπληρώνοντας, έτσι τρία διαζύγια στο βιογραφικό της.

Η νέα της σχέση με τον κωμικό Pete Davidson

Σε συνέντευξή της στην Vogue δήλωσε πως τα τελευταία δύο χρόνια έκανε πολλές αλλαγές στην ζωή της μερικές από τις οποίες ήταν καταλυτικές για τον γάμο της. Όπως δήλωσε «Ακόμα κι αν αυτό δημιούργησε αλλαγές και προκάλεσε το διαζύγιό μου, νομίζω ότι είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο. Έχω επιλέξει τον εαυτό μου».

Από τον περασμένο Οκτώβριο η Kardashian έχει σχέση με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της κωμικό και παρουσιαστή Rete Davidson. Χωρίς να επιθυμούν να κρατήσουν την σχέση τους κρυφή έχουν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις. Μάλιστα ο Davidson σε συνέντευξή του τον Φεβρουάριο αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην Kardashian ως η «σύντροφός» του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της σταρ αναφέρουν πως είναι πολύ χαρούμενη με τον νέο της σύντροφο και περνάει καλά μαζί του. Όλοι γύρω της είναι χαρούμενοι που εκείνη είναι ευτυχισμένη. Ο Davidson είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός σε ότι έχει να κάνει με τα τέσσερα παιδιά της συντρόφου του και κατανοεί πως είναι προτεραιότητά της.

Οι κοινές διακοπές και εμφανίσεις

Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές μετά την Πρωτοχρονιά στις Μπαχάμες. Εκεί, φωτογραφήθηκαν ευδιάθετοι με πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους, ενώ βρίσκονταν σε αποβάθρα της περιοχής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pete davidson (@petedavidson.93)

Το ζευγάρι έχει εμφανιστεί μαζί ουκ ολίγες φορές. Μαζί πέρασαν χρόνο στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, για τα γενέθλια του Davidson τον Νοέμβριο. Λίγο καιρό αργότερα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το δίδυμο σε ρομαντικό δείπνο και στον κινηματογράφο στο Staten Island της Νέας Υόρκης Δεκέμβριο.

Σχετικά άρθρα