Εβδομάδα Μόδας Παρισιού: Οι street style εμφανίσεις που ξεχώρισαν έξω από το show του DIOR

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού μόλις ξεκίνησε και ήδη από τη δεύτερη μέρα του fashion week οι δημιουργίες και οι εμφανίσεις από το show του Dior ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα. Celebrities, fashion experts και influencers από κάθε μέρος του πλανήτη ήταν εκεί και εντυπωσίασαν ο καθένας με το δικό τους προσωπικό στυλ μέσα από τα πρωτοποριακά κομμάτια του οίκου Dior.

Η Maria Grazia Chiuri ως σχεδιάστρια του Dior για άλλη μια φορά κατάφερε να φύγει από τα συνηθισμένα και να δημιουργήσει σύγχρονες θηλυκές γραμμές που θα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη γυναικεία ομορφιά. Η φωτογράφος Βασιλική Ταλασόγλου (@vasilikital_ , @vasilikitalasoglou) ήταν εκεί και κατάφερε να απαθανατίσει όλες τις street style εμφανίσεις έξω από το Dior runway.

White total look, κομψά και μοντέρνα σύνολα με διαχρονικά pieces, όπως it bags ήταν αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τα αξεσουάρ ήταν αυτά που έδιναν μια ξεχωριστή πινελιά και απογείωναν το τελικό outfit, γυαλιά ηλίου, μαντήλια σε διαφορά prints και glam στέκες έδιναν τη λεπτομέρεια στο σύνολο. Πολλές ήταν οι εμφανίσεις που με τα έντονα χρώματα κατάφεραν να φέρουν έναν αέρα άνοιξης στη λαμπερή πρωτεύουσα της Γαλλίας, δίνοντας και σε εμάς απλόχερα ποια θα είναι τα trend φέτος την άνοιξη.

Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει τις καλύτερες εμφανίσεις που απαθανάτισε η φωτογράφος του BORO έξω από το Dior runway:

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα