5+1 Celebrities του Hollywood χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι celebrities του Hollywood περνάνε ένα μεγάλο ταξίδι της ζωή τους διασκεδάζοντας με κουστούμια, φώτα, σκηνικά και θεατρικά έργα. Πέρα όμως από τα φώτα της δημοσιότητας όμως έχουν και μία άλλη ζωή στο σπίτι η οποία είναι πολύ πιο μικρή και φυσιολογική.

Κατά καιρούς μέσα από τις συνεντεύξεις των γυναικών του Hollywood πολλές είναι αυτές που δεν μπορούν να διανοηθούν να βγουν έξω χωρίς μακιγιάζ, γιατί όπως λένε και οι ίδιες έτσι νιώθουν πως είναι πραγματικά καλά. Στη συνέντευξη της Katy Perry που είχε κάνει μετά την εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο του 2020 στο περιοδικό L’ Officiel , μας το επιβεβαίωσε και η ίδια ότι είχε περάσει από τη περίοδο να μην μπορεί να βγει έξω χωρίς ίχνος make up.

Αυτό που την έκανε να αποκτήσει άλλη οπτική για τα πράγματα ήταν η αγάπη που έπαιρνε από το σπίτι της από τον Orlando Bloom και της κόρης τους Daisy Dove «βιώνοντας άνευ όρων αγάπη», όπως είπε αυτολεξεί και η ίδια. Το μυστικό για μια λαμπερή επιδερμίδα δεν είναι άλλο από το να πίνουμε πολύ νερό, αυτό είναι μια αλήθεια που πέρα από την επιστήμη, το τηρούν και όλοι οι celebrities έχοντας αυτό το φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα τους.

Όπως την Katy Perry, δεν είναι λίγοι οι σταρ που εμφανίζονται στα social media χωρίς μακιγιάζ και χωρίς δόλο, δίνοντας το καλό παράδειγμα. Μία μικρή χειρονομία που εμπνέει αυτοπεποίθηση και συμβάλλει στη διάδοση μιας νέας ιδέας ομορφιάς που πρέπει να αποκαλύπτει και όχι να καλύπτει, είναι το παράδειγμα από γυναίκες celebrities του Hollywood που έχουμε συγκεντρώσει, οι οποίες μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media μας δείχνουν τις ατέλειες του προσώπου τους όταν είναι άβαφες που στην πραγματικότητα δεν είναι ατέλειες.

 

@katyperry

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα