4+1 shoes trends που θα κυριαρχήσουν την άνοιξη του 2022

Σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου είναι η τελευταία μέρα από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Ο φανταστικός αυτός κόσμος της μόδας έφτασε σιγά σιγά στο τέλος του δίνοντας μας απλόχερα εικόνες από πολλά διαφορετικά στυλ αποκαλύπτοντας για άλλη μια φορά τα trends που θα επικρατήσουν τις επόμενες σεζόν, παίρνοντας ιδέες που μπορούμε να προσαρμόσουμε στην καθημερινότητα μας.

Μέσα από τις street style εμφανίσεις στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο και στο Παρίσι, ανακαλύψαμε τα shoes trends που θα επικρατήσουν φέτος την άνοιξη για το γραφείο, την καθημερινή μας βόλτα αλλά και για τις βραδινές μας glam εμφανίσεις. Πάμε να δούμε μαζί ποια είναι τα shoes trends που αξίζει να έχουν μια θέση στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

Flat pumps

Τα flat pumps τα είδαμε στο show του Dior και είναι ένα από τα αγαπημένα σχέδια που θα επικρατήσουν φέτος την άνοιξη. Μοιάζει με το διαχρονικό σχέδιο του Valentino και είναι ιδανικό για κομψές εμφανίσεις στο γραφείο.

@hellofashion_uk

Τα loafers

Τα loafers είναι τόσο βολικά και άνετα που μπορείς να τα φορέσεις παντού! Ο τέλειος συνδυασμός που επικρατεί στις street style εμφανίσεις είναι με λευκές ψηλές κάλτσες. Iδανικά να φορεθούν με ψηλόμεσα τζιν για το γραφείο, αλλά και με μίνι φούστες και φορέματα για όλες τις ώρες της ημέρας.
@vikyandthekid

Τα sneakers

Ένα sneaker δεν είναι ποτέ αρκετό! Είναι τα παπούτσια που δε θα βαρεθείς να φοράς καμία εποχή του χρόνου, ιδανικά να ισορροπήσουν οποιαδήποτε outfit με τον πιο cool τρόπο.
@blancamiro

 

@ninasandbech

White boots

Οι λευκές μπότες είναι ένα αγαπημένο trend που αξίζει όλες να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, γιατί μπορούν να φορεθούν πολύ εύκολα όλες τις εποχές του χρόνου ακόμη και το χειμώνα. Αν ακόμη δεν έχεις μια τέτοια μπότα στην ντουλάπα σου, αυτή την άνοιξη ήρθε η ώρα να τις αποκτήσεις.
@belenhostalet

 

@carodaur

Μπαλαρίνες/ flat shoes

Μπορεί οι μπαλαρίνες να θεωρούνται από παλιά girly, αλλά εάν συνδυαστούν με το κατάλληλο ντύσιμο το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξίσου κομψό και μοναδικό. Τα έντονα prints και χρώματα είναι ιδανικά για να καλωσορίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την άνοιξη, όπως έκανε και η Olivia Palermo στους δρόμους του Μιλάνου.
@gastrochic

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα