Spring Outerwear: Ποιά είναι τα κατάλληλα για αυτή την περίοδο;

Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, γιατί οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο outerwear που να ταιριάζει με τον άστατο καιρό των ημερών. Ένα πανωφόρι είναι απαραίτητο ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες ή τις βραδινές. Γι’ αυτό και το πιο σωστό είναι να επιλέγουμε άνετα jackets που επιτρέπουν να κάνουμε layering με κομμάτια που θα μας κάνουν να νιώθουμε άνετες και κομψές στις καθημερινότητα μας, καλωσορίζοντας σιγά σιγά την άνοιξη με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο καιρός όμως μας τα χαλάει λίγο, αφού ακόμα δεν είναι τόσο ζεστός για να υιοθετήσουμε εκατό της εκατό τα Spring-Summer looks. Αυτήν την περίοδο εγκαταλείπουμε τα βαριά παλτό και κάνουμε χώρο στην γκαρνταρόμπα μας για τα πρώτα spring outerwear κομμάτια που είναι ιδανικά για τις θερμοκρασίες που διανύουμε.

Οι street style εμφανίσεις των fashion expert από τα fashion week στις ευρωπαϊκές πόλεις, μας αποκαλύπτουν τις τάσεις στα πανωφόρια που επικρατήσουν αυτή τη σεζόν. Ανοιξιάτικα πανωφόρια, καμπαρντίνες σε διαφορά μήκη, denim jacket είναι μερικά από τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα μας.

Το αγαπημένο και διαχρονικό tweed σακάκι κάνει πάλι την εμφάνιση του και έρχεται για να μείνει. Ακόμη και bomber jacket σε έντονα χρώματα για αυτές που θέλουν να καλωσορίσουν με λίγο παραπάνω χρώμα την άνοιξη είναι στα trends αυτής της σεζόν και είναι ιδανικά για όλες τις ηλικίες δίνοντας έτσι extra χρώμα στη ζωή σας.

Παρακάτω σας έχω ξεχωρίσει τα outerwear που είναι ιδανικά για τις θερμοκρασίες που διανύουμε αυτή σεζόν αυτή, ρίξτε μια μάτια.

Τα δερμάτινα jacket θα μείνουν για λίγο ακόμη στην ντουλάπα μας αυτήν την περίοδο, συνδυάζοντας τα εύκολα με παντελόνι και white sneakers για άνετες και κομψές εμφανίσεις.

@celinalocks

 

Οι καμπαρντίνες είναι το all time classic κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε περίσταση, αποπνέοντας κομψότητα και στυλ.

@chrisellelim

 

Τα tweed σακάκια θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τους καλοκαιρινούς μήνες, συνδυάζοντας τα εύκολα με sneakers για τις πρωινές μας βόλτες αλλά και με κομψό πέδιλο για τις βραδινές εμφανίσεις.

@louloudesaison
@greceghanem

 

Τζιν τζάκετ σε διάφορα print θα είναι στα top trend στις τάσεις αυτής της σεζόν.

@claireguillon

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα