Margot Robbie: Η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί πρωί και βράδυ- Την συνδυάζει με σωστή διατροφή και άσκηση

Η Margot Robbie ακολουθεί μία ρουτίνα ομορφιάς για να κρατά φωτεινό και αναζωογονημένο το δέρμα της. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι για δέρμα ευαίσθητο με τάση για ακμή. Στα 31 της, είναι μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ—οπότε νομίζεις ότι θα είχε μερικά κόλπα στο μανίκι της για να διατηρήσει μια επιδερμίδα έτοιμη για κάμερα.

Ως εκ τούτου, έχει ως προτεραιότητα την καλή διατροφή, τον ύπνο και την άσκηση, παράλληλα με μια εκπληκτικά απλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας. Αντί να κινδυνεύει να ερεθιστεί με σκληρά ενεργά συστατικά, επικεντρώνεται στον καθαρισμό του δέρματός της από το βαρύ μακιγιάζ που πρέπει να φορέσει στο σετ και στην παροχή της ενυδάτωσης που χρειάζεται τόσο πολύ. Συμπληρώνει την ρουτίνα ομορφιάς της με σωστή διατροφή και άσκηση.

Η πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της

Ξεκινώντας την ημέρα της χρησιμοποιεί προϊόντα περιποίησης που περιλαμβάνουν καθαριστικά, κρέμα ματιών, σπρέι προσώπου αντί για σέρουμ και ενυδατική. Για ένα ελαφρύ μακιγιάζ χρησιμοποιεί foundation με ενυδατικές ιδιότητες, κονσίλερ και ένα lip balm με λίγο χρώμα. Με την σειρά τους τα προϊόντα χρησιμοποιούνται, ως εξής:

  1. Καθαριστικό
  2. Κρέμα ματιών
  3. Face Mist
  4. Ενυδατική
  5. Foundation
  6. Κονσίλερ
  7. Lip balm

Η βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της

Το βράδυ ακολουθεί πέντε βήματα που περιλαμβάνουν την αφαίρεση του μακιγιάζ αλλά και την ενυδάτωση του προσώπου.

  1. Μαντηλάκια καθαρισμού μακιγιάζ
  2. Καθαριστικό
  3. Πήλινγκ
  4. Ενυδατική
  5. Lip Balm

Γενικότερα, ως θεραπείες προσώπου χρησιμοποιεί μάσκες προσώπου, μάσκες ματιών, roller αλλά και συσκευή μικρορεύματος.

Διατροφή και άσκηση

Της αρέσει το καλό φαγητό, το κρασί και τα γλυκά, ωστόσο αν τα τρώει συχνά τότε βγάζει σπυράκια και το δέρμα της είναι ερεθισμένο όπως έχει πει. Η ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει ποικιλία τροφών και λαχανικών έχει κεντρικό ρόλο στην ζωή της ειδικά όταν έχει γυρίσματα για κάποια ταινία.

Όταν θέλει να ασκηθεί δουλεύει με έναν προπονητή Pilates σε ένα μηχάνημα reformer, αφού θεωρεί πως αυτά ταιριάζουν στο σώμα και τις ανάγκες της. Επιπλέον, της αρέσει να παίζει τένις, να τρέχει στο πάρκο ή να κάνει μάθημα χορού με τις φίλες της. Μεγάλη σημασία δίνει και στον ύπνο παρ’ όλο που δεν μπορεί να κοιμηθεί τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Γι’ αυτό χρησιμοποιεί μάσκες ματιών, μουσική ύπνου και μελατονίνη και πολλά χαλαρωτικά αρώματα.

Τέλος, θεωρεί πως ο καλύτερος τρόπος για να είναι όμορφη είναι να είναι χαρούμενη και να περνάει καλά. Δεν αφήνει το άγχος να την κατακυριεύει και προσπαθεί να κρατά δίπλα της ανθρώπους που την κάνουν να γελάνε. Προσπαθεί να γελά όσο πιο πολύ γίνεται και όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει «νομίζω ότι το να διασκεδάζεις και να είσαι ελεύθερος είναι το πιο ελκυστικό πράγμα, να κάνεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, ώστε να δείξεις τα καλύτερα προσόντα σου στον κόσμο».

Σχετικά άρθρα