Η Kate Middleton έκανε την πιο ανοιξιάτικη glamour εμφάνιση με ροζ μάξι φόρεμα στην περιοδεία της στο Μπελίζ

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρίσκονται σε περιοδεία στο Μπελίζ της τελευταίες μέρες. Εχθές ήταν η τελευταία μέρα της περιοδείας τους παρακολούθησαν μια βραδινή δεξίωση στα ερείπια των Μάγια στο Cahal Pech για να τιμήσουν τον πολιτισμό της Μπελίζ.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε το ντεμπούτο της στην πρώτη της λαμπερή εμφάνιση στην περιοδεία του ζευγαριού στην Καραϊβική με ένα έντονο ροζ αστραφτερό μεταλλικό φόρεμα με βολάν στα μανίκια από το βρετανικό brand «The Vampire’s Wife», ενώ ο Γουίλιαμ επέλεξε ένα μπλε κοστούμι.

Η Κέιτ, αντί του συνηθισμένου της χτενίσματος με πολύ όγκο και μπούκλες, προτίμησε ένα κομψό στυλ με τα μαλλιά της ίσια πίσω από τα αυτιά. Σαν αξεσουάρ επέλεξε statement σκουλαρίκια και ένα κεντημένο clutch με σχέδια εμπνευσμένα από τους Μάγια.

Η εκδήλωση, την οποία οργάνωσε ο Γενικός Κυβερνήτης της Μπελίζ και παρευρέθηκε επίσης ο πρωθυπουργός Johnny Briceño, είναι για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ, που σηματοδοτεί το ρεκόρ 70 ετών στον θρόνο. Το ζευγάρι χαιρετίστηκε με επευφημίες καθώς έφτασαν στη δεξίωση.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ συναντήθηκαν με κοινοτικούς ηγέτες, γνωστούς ανθρώπους της χώρας και μέλη της κυβέρνησης καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ο Γουίλιαμ έδωσε επίσης μια ομιλία, λέγοντας στους καλεσμένους αναφέροντας πως: «Η Catherine και εγώ είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ μαζί σας απόψε στο Μπελίζ στην αρχή της πρώτης επίσημης επίσκεψής μας στην Καραϊβική. Δεν θα μπορούσατε να είχατε επιλέξει ένα πιο όμορφο και υποβλητικό σκηνικό, εδώ στο Cahal Pech».

«Νωρίτερα σήμερα είχαμε επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούμε τα εκπληκτικά ερείπια στο Caracol, βαθιά στη ζούγκλα, και να θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των προγόνων των Μάγια», συνέχισε. «Αυτές οι τοποθεσίες αποτελούν απόδειξη της μακράς και περήφανης ιστορίας και κουλτούρας της Μπελίζ. Και το να ανέβεις όλα αυτά τα σκαλιά είναι πολύ καλή άσκηση!».

Αναφέρθηκε επίσης και στο ταξίδι της γιαγιάς του Βασίλισσας Ελισάβετ στη Μπελίζ τη δεκαετία του ’90: «Με τιμά να μεταφέρω τις πιο θερμές ευχές από τη γιαγιά μου, τη βασίλισσα του Μπελίζ, με την ευκαιρία του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της. Μιλάει πάντα με τόση αγάπη για τις επισκέψεις της στο Μπελίζ, που φυσικά περιλάμβανε μια αξέχαστη στάση εδώ στο Cahal Pech το 1994».

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του πριγκιπικού ζεύγους στο Μπελίζ η Κέιτ εντυπωσίασε με τις μοντέρνες εμφανίσεις της, που περιελάμβαναν αέρινα φορέματα και άνετα σύνολα για τις βόλτες τους στο νησί και τους αρχαιολογικούς χώρους.

Σχετικά άρθρα