Διακόσμηση τραπεζαρίας: Οι τάσεις επιβάλλουν μπλε και λευκό για έναν αριστοκρατικό και φωτεινό χώρο

O χώρος της τραπεζαρίας εξακολουθεί να προσελκύει αρκετή προσοχή καθώς λειτουργεί ως ο τέλειος σύνδεσμος μεταξύ του καθιστικού και της κουζίνας. Είναι μια μεταβατική ζώνη που επιτρέπει τον απρόσκοπτο συνδυασμό του καθιστικού και της κουζίνας. Φυσικά, ο τέλειος χώρος τραπεζαρίας σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους.

Από τα πολλά στυλ μέχρι τα θέματα και τις αποχρώσεις, υπάρχουν πολλές επιλογές και η επιλογή ενός που είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και σχετικό για τις εποχές και τα χρόνια μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές. Εδώ έρχεται να μας βοηθήσει η γαλανόλευκη τραπεζαρία. Μπορεί αυτός ο συνδυασμός να μας υπενθυμίζει λίγο την Ελληνική σημαία αλλά είναι πραγματικά από τους πιο chic και αριστοκρατικούς στην διακόσμηση αυτού του χώρου.

Οι μπλε και λευκές τραπεζαρίες προσθέτουν μια κλασική χρωματική παλέτα στο σπίτι και είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων που μπορεί εύκολα να αναπαραχθεί στη διπλανή κουζίνα και στο σαλόνι. Διαχρονικός και πάντα επίκαιρος, ο χρωματικός συνδυασμός κάθε άλλο παρά βαρετός είναι με τις πολλές, πάρα πολλές αποχρώσεις του μπλε να σας προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

Το λευκό και το μπλε είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων που λειτουργεί σχεδόν παντού. Το δίδυμο αισθάνεται φυσικό, φωτεινό και μοντέρνο και το μέγεθος του δωματίου δεν είναι ποτέ πρόβλημα με αυτόν τον συνδυασμό, ο οποίος διασφαλίζει ότι ο χώρος δεν γίνεται πολύ κρύος και έχει μια υγιή δόση φυσικού φωτός. Με λίγα λόγια θα έχετε μια τραπεζαρία ιδανική για φιλοξενία!

Παρακάτω θα βρείτε τραπεζαρίες με μπλε και άσπρο σε διάφορα στυλ, κλασικό, ρουστίκ ή πιο βιομηχανικό για να διαλέξετε την δική σας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dunbar Road Design (@dunbarroad)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma ٭★ (@the1930srevive)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfred Lucas (@alfred_lucas63)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beth Sullivan (@thehouseofsully)

Σχετικά άρθρα