Οι 10 celebrities που παραδέχθηκαν πως κάποια στιγμή στην ζωή τους πως έκαναν πλαστικές επεμβάσεις

Ένα από τα τελευταία μεγάλα ταμπού του Χόλιγουντ είναι η παραδοχή ότι έχει κάνει δουλειά. Είτε πρόκειται απλώς για ένα μικρό μπότοξ είτε για μια πιο βαριά αισθητική επέμβαση, όπως εμφυτεύματα στήθους ή ανόρθωση προσώπου, οι stars εδώ και πολύ καιρό αφήνονταν στα χέρια πλαστικών χειρουργών. Αλλά οι καιροί αλλάζουν και μερικές διασημότητες ανοίγονται για τις εμπειρίες τους – τόσο καλές όσο και κακές – με την πλαστική χειρουργική και τις ενέσιμες αισθητικές επεμβάσεις.

1. Dolly Parton 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει παραδεχτεί μερικές αισθητικές επεμβάσεις, όπως εμφυτεύματα στήθους, ανόρθωση φρυδιών και βλεφαροπλαστική. Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της στο CBS Sunday Morning  πως «Είναι αλήθεια ότι φαίνομαι τεχνητή, αλλά πιστεύω ότι είμαι εντελώς αληθινή». «Η εμφάνισή μου βασίζεται πραγματικά στην ιδέα ενός κοριτσιού για την λάμψη. Δεν ήμουν από τη φύση μου όμορφη, οπότε αξιοποιώ στο έπακρο οτιδήποτε έχω».

2. Katy Perry 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Έχει κάνει λέιζερ και ενέσεις κάτω από τα μάτια για την κοιλότητα που σχηματίζεται από τους μαύρους κύκλους τους. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της όπως λέει είναι αληθινά. Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει: “Οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι είναι ψεύτικοι, αλλά δεν έχει σημασία”.

3. Khloe Kardashian

Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει παραδεχθεί πολλές φορές πως έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, το στήθος και τους γλουτούς. Μάλιστα, κάποια στιγμής από τα fillers το πρόσωπό της είχε τέτοιο πρόβλημα που αναγκάστηκε να τα αφαιρέσει. Τώρα, όμως, φοβάται να ξαναβάλει αλλά τονίζει πως δεν την ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου.

4. Yolanda Hadid

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOLANDA (@yolanda.hadid)

Η μητέρα των μοντέλων Gigi και Bella Hadid έχει μιλήσει για τις πλαστικές που έχει αναφέροντας πως τις έκανε επηρεασμένη από τα στερεότυπα ομορφιάς που κυκλοφορούν. Όμως αφού διαγνώστηκε με το σύνδρομο Lyme χρειάστηκε να τα αφαιρέσει. Όπως έχει παραδεχθεί «Ζώντας σε ένα σώμα χωρίς εμφυτεύματα στήθους, fillers, botox, extensions και όλες τις μαλακίες που πίστευα ότι χρειαζόμουν για να συμβαδίσω με αυτό που η κοινωνία με υποχρέωσε να πιστέψω πώς πρέπει να είναι μια σέξι γυναίκα μέχρι που η τοξικότητα όλων αυτών με σκότωσε», έγραψε η ίδια.

5. Cindy Crawford 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Το super model των 9οs παραδέχεται ότι είχε κάνει λήψεις μπότοξ στο παρελθόν. Αυτό το έκανε γιατί από μια συγκεκριμένη ηλικία και μετά οι κρέμες λειτουργούν στην υφή του δέρματος, αλλά, για να αποκατασταθεί η ελαστικότητα, το μόνο που πραγματικά βοηθά είναι ενέσεις botox. Σε συνδυασμό, με την υγιεινή ζωή, που κάνει την άσκηση και το άφθονο νερό που καταναλώνει η ποιότητα του δέρματός της είναι καλή.

6. Gwyneth Paltrow

Χρησιμοποιεί βιολογικά καλλυντικά αλλά κυρίως βασίζεται στο laser για ένα λαμπερό δέρμα. Βέβαια, έχει δηλώσει ότι θα φοβόταν να κάνει κάποια επέμβαση αλλά όταν φτάσει τα 50, παραδέχεται ότι θα δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο μπότοξ δεν θα ξαναέκανε γιατί έδειχνε σαν τρελή.

7. Nicole Kidman 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Η πλέον απογοητευμένη από τις πλαστικές είναι η ηθοποιός Nicole Kidman. Χαρακτηριστικά έχει δηλώσει πως «Δοκίμασα το μπότοξ, δυστυχώς, αλλά το ξεπέρασα και τώρα επιτέλους μπορώ να κουνήσω το πρόσωπό μου ξανά».

8. Kylie Jenner

Το νεαρότερο μέλος της οικογένειας Kardashian- Jenner δεν έκρυψε ποτέ τις πολλές πλαστικές που έχει κάνει. Δεν είναι κατά της πλαστικής χειρουργικής. Ωστόσο, δηλώνει πως έχω υποστεί αναισθησία μόνο μία φορά στον οδοντίατρο! Τώρα, έχω μόνο fillers για τα χείλη, αλλά επειδή πιστεύει στην φράση “ποτέ μην λες ποτέ”, αν νιώσει πραγματικά άβολα με κάτι στο σώμα της, δεν είναι αντίθετη στην αλλαγή του.

9. Jamie Lee Curtis

Έχει κάνει τα πάντα αλλά δηλώνει πως τίποτα δεν λειτουργεί! Ξεκίνησε από μια μικρή πλαστική επέμβαση και στην συνέχεια έκανε λιποαναρρόφηση και λίγο μπότοξ. Αφού απογοητεύθηκε δεν έκανε ξανά καμία επέμβαση.

10. Angelina Jolie

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

Η διάσημη ηθοποιός μετά από ευρήματα καρκίνου του μαστού που βρέθηκαν στις εξετάσεις της προχώρησε σε διπλή μαστεκτομή ώστε να αποφύγει τον κίνδυνο. Από την ίδια ασθένεια είχε φύγει από την ζωή και η μητέρα της. Μετά την μαστεκτομή η Jolie έκανε προσθετική επέμβαση στήθους και καθώς είπε στην συνέντευξη που έδωσε στους New York Times “Εννέα εβδομάδες αργότερα, η τελική χειρουργική επέμβαση ολοκληρώνεται με την αναδόμηση των μαστών με εμφύτευμα. Υπήρξαν πολλές πρόοδοι σε αυτή τη διαδικασία τα τελευταία χρόνια και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι όμορφα”.

 

Σχετικά άρθρα