Spring Ponytail: Το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα για όλες τις ώρες της ημέρας

Εάν έχεις πολλά και μακριά μαλλιά, είναι σίγουρο ότι το ponytail hair look θα είναι από τα αγαπημένα σου χτενίσματα ειδικά τώρα που ο καιρός αρχίζει να καλοκαιριάζει, όχι μόνο από άποψη ομορφιάς αλλά και χρηστικότητας. Κανείς δεν αντέχει τις περιόδους καύσωνα που επικρατούν τους καλοκαιρινούς μήνες, ποσό μάλλον εσύ που έχεις μακριά μαλλιά.

Το καλό με τα ponytail hair looks είναι ότι είναι εύκολα, γρήγορα αλλά και ικανά για όλες τις περιστάσεις και αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου κάνοντας μια ωραία και εντυπωσιακή αλογοουρά. Όπως ανέφερα υπάρχουν πολλές εκδοχές, είτε ψηλή, είτε χαμηλή, είτε με όγκο, είτε με κοτσίδες. Μπορείς να επιλέξεις οποίο στυλ θέλεις και να απογειώσεις το τελικό σου look.

Ένα αγαπημένο hair trend που επικρατεί αυτή τη σεζόν είναι το bubble ponytail ένα χτένισμα ικανό να σταθεί από τις πρωινές ώρες στο γραφείο, μέχρι και ως χτένισμα σε γάμο. Όπως καταλαβαίνεις τα ponytails χτενίσματα είναι εύκολο να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ, ηλικία αλλά και περίσταση, γι‘ αυτό η επιλογή είναι δική σου.

Παρακάτω σου έχω ξεχωρίσει μερικά εύκολα, εντυπωσιακά και ανοιξιάτικα ponytails hair looks για να πάρεις μια έμπνευση.

 

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα