Jennifer Lopes- Ben Affleck: Αγόρασαν έπαυλη 50 εκατομμυρίων και ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ετοιμάζονται μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι, μία έπαυλη των 50 εκατομμυρίων δολαρίων που Το ζευγάρι αγόρασε πρόσφατα. Η 1.800 τετραγωνικών έπαυλη βρίσκεται στο Bel Air του Λος Άντζελες και προηγουμένως ανήκε στον δισεκατομμυριούχο Todd Lemkin.

To 2021 άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί μετά τον χωρισμό του το 2004. Μάλιστα, είχαν κυκλοφορήσει και αρκετές φωτογραφίες τους από κοινές τους εμφανίσεις πριν ακόμα οι ίδιοι δημοσιοποιήσουν την σχέση τους.

Έτσι, λίγους μήνες μετά το ζευγάρι όχι μόνο έχει παραδεχθεί την επανένωσή του αλλά ετοιμάζεται να κάνει και το επόμενο βήμα αυτό της συγκατοίκησης. Όπως είναι φυσικό το σπίτι που θα διάλεγαν δεν θα μπορούσε να στερείται πολυτέλειας αλλά και της απαραίτητης για αυτούς ιδιωτικότητας.

Το πολυτελές εσωτερικό της έπαυλης και οι δεντρόφυτοι κήποι

Η έπαυλη που ονομάζεται «Bellagio Estate» είχε αρχική τιμή πώλησης τα 65 εκατομμύρια. Ωστόσο, μετά από διαπραγματεύσεις το ζευγάρι την απέκτησε για 50. Το οίκημα περιέχει δέκα κρεβατοκάμαρες, δεκαεπτά μπάνια, κινηματογραφική αίθουσα, μπαρ, γυμναστήριο και επτά γκαράζ.

pinterest
pinterest
pinterest

Συνολικά, υπάρχουν συνολικά όχι μία ή δύο αλλά τέσσερις κουζίνες στις εγκαταστάσεις. Mια κύρια κουζίνα, μία κουζίνα catering στην κύρια κατοικία, μια τρίτη κουζίνα στον ξενώνα και μια πλήρης υπαίθρια κουζίνα με μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή.

pinterest

Άλλα αξιοθέατα της κατοικίας περιλαμβάνουν κινηματογράφο, κελάρι κρασιού και γραφείο με ξύλινη επένδυση, μαζί με ένα κεντρικό καταφύγιο στον με διπλές ντουλάπες και μπάνιο διακοσμημένο με ακριβό μάρμαρο. Στο πλήρως εξοπλισμένο υπόγειο υπάρχει γυμναστήριο και ιδιωτική «σουίτα ασφαλείας» για σωματοφύλακα πλήρους απασχόλησης.

Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν δεντρόφυτους κήπους με πισίνα, γήπεδο γκόλφ και απεριόριστη θέα στην πόλη, ενώ όπως είπαμε υπάρχει και κουζίνα.

pinterest

Πότε χτίστηκε η έπαυλη;

Το οίκημα χτίστηκε τη δεκαετία του 1930 και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Paul Williams, αν και έχει υποστεί σαφώς ορισμένες μεγάλες τροποποιήσεις τις δεκαετίες που ακολούθησαν. Το ακίνητο ανήκε στον διαχειριστή hedge fund Todd Lemkin και την σύζυγό του Kasey, οι οποίοι αγόρασαν το μέρος για 27,6 εκατομμύρια δολάρια το 2016. Από την αγορά του, το μεγάλο κτήμα είχε επεκταθεί και ανακαινιστεί από προηγούμενους ιδιοκτήτες.

Οι Lemkins έκαναν στη συνέχεια στο ακίνητο πλήρη ανακαίνιση που πιθανότατα κόστισε πολλά εκατομμύρια, μετατρέποντας το άλλοτε άχαρο σπίτι σε ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό οίκημα με κομψούς εσωτερικούς χώρους και εντυπωσιακή θέα στον ορίζοντα της Century City.

Σχετικά άρθρα