Η Kendall Jenner μιλά για την θετικό τρόπο ζωής που προσπαθεί να δημιουργήσει για να καταφέρει να μειώσει το άγχος

Το μοντέλο Kendall Jenner έχει βρει τρόπους να ηρεμεί όταν την κατακλύζει το άγχος. Η 26χρονη μίλησε στους ακολούθους της μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram σχετικά με την ψυχική της υγεία και για την αντιμετώπιση του άγχους που την ταλαιπωρεί. Προσπαθεί να δημιουργήσει έναν πιο θετικό τρόπο ζωής που θα την βοηθήσει να διαχειριστεί και να ελαχιστοποιήσει το άγχος μακροπρόθεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Όπως γράφει και στην λεζάντα της ανάρτησης το άγχος της και ειδικά το κοινωνικό είναι γνωστό για αυτό λέει: “Έχω έρθει σε ένα μέρος όπου δεν αισθάνομαι άσχημα γι ‘αυτό. Λατρεύω τον χώρο μου και τον χρόνο μου μόνη μου.” Τα λόγια της συνοδεύει ένα βιντεάκι με την όμορφη αυλή της που προσφέρει μια ζεν και γαλήνια ατμόσφαιρα. Η Kendall συνεχίζει γράφοντας: «Βρίσκω τρόπους να με βοηθήσουν να ξεκινήσω τη μέρα μου με μια πιο ήρεμη, πιο θετική νοοτροπία».

Στην συνέχεια δημοσίευσε στους 228 εκατομμύρια ακολούθους της την καθημερινή της ρουτίνα χαλάρωσης η οποία περιλαμβάνει:

  • 10 βαθιές εισπνοές/εκπνοές πριν καν αγγίξει το τηλέφωνό της
  • βόλτα στην αυλή όπου γράφει το ημερολόγιό της
  • γράφει όλα τα πράγματα που θα ήθελε να της συμβούν την ημέρα ή αυτόν τον μήνα
  • εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για όλες τις ευλογίες που έχει λάβει
  • κάθεται τον ήλιο
  • πίνει το τσάι της και εξασκείται στις πιο βαθιές αναπνοές

Οι ακόλουθοί της γέμισαν το προφίλ με σχόλια αγάπης και θαυμασμού όπως σε κάθε της ανάρτηση με την μητέρα της να γράφει πως την αγαπά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Το μοντέλο που πλέον ασχολείται και με τις επιχειρήσεις τεκίλας στο παρελθόν έχει μιλήσει πολλές φορές για το άγχος της και την δύσπνοια που της προκαλούσε. Η αιτία αυτών των επεισοδίων λέει η ίδια ήταν η απότομη φήμη που απέκτησε και την έκανε να δουλεύει συνεχώς και να καταπονείται. Υπήρξαν, μάλιστα, περιπτώσεις που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αφού η αναπνοή της σταματούσε εντελώς και η ταχυπαλμία της ήταν τόσο έντονη νόμιζε πως η καρδιά της θα σπάσει.

Τώρα προσπαθεί πια να χειριστεί το άγχος της και δεν αφήνει πλέον τον εαυτό της να βυθιστεί σε αυτό. Όπως λέει και τελειώνοντας την λεζάντα της ανάρτησης είναι αισιόδοξη και έτσι θα πρέπει να είναι όλοι.

Σχετικά άρθρα