Η Britney Spears είναι έγκυος από τον σύντροφό της Sam Asghari και μας το ανακοίνωσε στο Instagram

Η Britney Spears ανακοίνωσε στο λογαριασμό της στο Instagram πως είναι έγκυος από τον σύντροφό της ηθοποιό Sam Asghari. Η διάσημη τραγουδίστρια περιμένει το τρίτο της παιδί αφού έχει δύο γιους από τον πρώτο της γάμο με τον Kevin Federline, τον 16χρονο Sean Preston Federline, 15χρονο Jayden James Federline.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε εχθές μία φωτογραφία στο Instagram με ένα φλιτζάνι καφέ και λίγα γαρύφαλλα γράφοντας στην λεζάντα: «Έχασα τόσο πολύ βάρος για να πάω στο ταξίδι μου στο Μάουι μόνο και μόνο για να το ξαναπάρω. Σκέφτηκα “Τι έγινε με το στομάχι μου;;;” Ο σύζυγός μου είπε “Όχι, είσαι έγκυος χαζούλα!!!” Λοιπόν έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και θα κάνω μωρό. 4 μέρες αργότερα πήρα λίγο ακόμα φαγητό έγκυος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Στην συνέχεια προχώρησε σε μία εξομολόγηση που έχει κάνει και στο παρελθόν λέγοντας πως είχε περάσει περιγεννητική κατάθλιψη σε προηγούμενη εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ήμουν έγκυος, είχα περιγεννητική κατάθλιψη. Πρέπει να πω ότι είναι απολύτως φρικτό. Οι γυναίκες δεν μιλούσαν για αυτό τότε, κάποιοι θεωρούσαν επικίνδυνο αν μια γυναίκα παραπονιόταν με ένα μωρό μέσα της. Αλλά τώρα οι γυναίκες μιλούν για αυτό καθημερινά. Δόξα τω Θεώ, δεν χρειάζεται να κρατάμε αυτόν τον πόνο μυστικό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Μετά την χρόνια δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της την οποία κέρδισε η ζωή της Spears φαίνεται να γίνεται όλο και πιο ευτυχισμένη και η ίδια απολαμβάνει την ελευθερία που τόσα χρόνια στερήθηκε. Σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ο πατέρας της δεν της επέτρεπε να βγάλει το σπιράλ που φορούσε για να μην μπορέσει να κάνει παιδί με τον Sam Asghari. Τώρα όμως αυτά μοιάζουν μακρινό παρελθόν και η τραγουδίστρια προχωρά την ζωή της που τόσα χρόνια είχε μπει σε παύση.

Σχετικά άρθρα