Ποιοι είναι οι 7 διάσημοι που κατέχουν τα πιο πολυτελή γιοτ του κόσμου

Η πολυτέλεια δεν σταματά στην στεριά και φυσικά δεν περιορίζεται στα ιδιωτικά τζετ. Μερικοί από τους πιο γνωστούς διάσημους διαθέτουν τα πιο ακριβά και πολυτελή γιοτ ώστε για να ταξιδεύουν τις θάλασσες με άνεση και στυλ. Όσοι αγαπούν την θάλασσα και τον ναυτικό τρόπο ζωής, φρόντισαν να ξοδέψουν μερικά τα εκατομμύρια για να αποκτήσουν τα καλύτερα γιοτ της αγοράς.

Τζόρτζιο Αρμάνι

Ο γνωστός σχεδιαστής διαθέτει ένα άψογα γυαλισμένο ολόμαυρο σκάφος, με φιμέ τζάμια παντού. Προτίμησε το μαύρο όσο ένα εντυπωσιακό αντίδοτο στο λευκό της θάλασσας. Το προηγούμενο σκάφος του, το Mariù, ήταν εξίσου κομψό και πολυτελές.

Diane von Furstenberg

Η γνωστή σχεδιάστρια και ο σύζυγός της Barry Diller, διαθέτουν ένα γιοτ με το όνομα Eos, λέγεται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Το ζευγάρι ταξιδεύει όλο τον κόσμο με τελευταίο ταξίδι αυτό στην Ταϊτή. Μαζί του είχαν τους Άντερσον Κούπερ, Άλισον Γουίλιαμς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ιρίνα Σάικ και Άντι Κοέν.

Andrea Bocelli

Ο πλούσιος τρόπος ζωής του σταρ της όπερας Andrea Bocelli δεν θα ήταν ολοκληρωμένος χωρίς ένα γιοτ. Ο Ιταλός τενόρος κατείχε οκτώ διαφορετικά πλοία τις τελευταίες δύο δεκαετίες και το 2018 αντικατέστησε το γιοτ με όνομα Gamma 22 Libertas με ένα καινούριο και μεγαλύτερο το Stella del Nord.

Tom Brady

Μόλις έξι μήνες αφότου αγόρασε ένα μίνι γιοτ 2 εκατομμυρίων δολαρίων ο Tom Brady σύζυγος του γνωστού μοντέλου Zizel ξόδεψε ακόμη 6 εκατομμύρια δολάρια για ένα νέο με χωρητικότητα εννέα υπνοδωματίων. Για ένα ζευγάρι που ταξιδεύει συχνά θεωρήθηκε απαραίτητο ένα μεγαλύτερο γιοτ. Ο αγαπημένος τους προορισμός είναι η Μπαχάμες.

Tommy Hilfiger

Κατάλληλο για τον σχεδιαστή που είναι γνωστός για την αγάπη του για το κόκκινο, το λευκό και το μπλε, το γιοτ του Tommy Hilfiger ονομάζεται Flag. Ο Hilfiger  αποκαλεί το σκάφος του το «πιο πολυτιμότερο κτήμα» του εδώ και πέντε χρόνια, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Jeff Bezos

Σίγουρα δεν μας κάνει εντύπωση πως ο πολυδισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος έχει ένα δικό του γιοτ. Το σκάφος παραγγέλθηκε το 2018 και κοστίζει 500 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται να είναι έτοιμο αυτόν τον Ιούνιο, μετά από 4 χρόνια κατασκευής. Ο Μπέζος αντιμετώπισε πρόσφατα αντιδράσεις επειδή ζήτησε να αποσυναρμολογηθεί μια γέφυρα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας για να μπορέσει να περάσει το υπό κατασκευή γιοτ.

Valentino Garavani

Άλλος ένας σχεδιαστής που διαθέτει γιοτ ο Valentino Garavani συνηθίζει να φιλοξενεί σ’ αυτό οικογένεια και φίλους του διασημότητες. Το γιοτ πήρε το όνομά του από τους γονείς του, Teresa και Mauro, και σχεδιάστηκε από τον Peter Marino.

Σχετικά άρθρα