Total denim look: Δείτε τους πιο ωραίους συνδυασμούς για φέτος την άνοιξη

Σίγουρα όλοι μας έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας κάποιο denim κομμάτι, αφού είναι το αγαπημένο ύφασμα που μπορούμε να φορέσουμε όλες τις ώρες της ημέρας από casual εμφανίσεις μέχρι και για τις βραδινές μας εξόδους. Το denim ύφασμα δε φεύγει ποτέ από τη μόδα αντιθέτως συνεχώς προσαρμόζεται και αλλάζει προς το καλύτερο, μία όμως τάση που έχουμε αγαπήσει είναι το total denim look που κάποιοι το θεωρούν λίγο ριψοκίνδυνο. Όμως κάνουν λάθος!

Οι jeans συνδυασμοί έχουν κατακτήσει τη μόδα, κάτι που είδαμε στα fashion shows χειμώνα-καλοκαίρι 2022. Mάλιστα, οι πιο ωραίοι συνδυασμοί γίνονται με ίδια χρώματα π.χ. ανοιχτό jean πουκάμισο με ανοιχτό jean παντελόνι. Παρ’ όλα αυτά αν θέλετε να μπλέξετε διαφορετικούς συνδυασμούς μεταξύ τους το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό!

Για να πετύχετε το τέλειο total denim look ποντάρετε σε ένα statement κομμάτι όπως ένα jean jacket, η επιλογή το να κάνετε layering θα δώσει το κάτι παραπάνω στη συνολική εικόνα και θα απογείωση το denim look σας. Ένα λευκό top μαζί με πουκάμισο από μέσα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Jean σαλοπέτες, denim βερμούδες, φούστες και φορέματα είναι μερικά από τα βασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας αυτή την άνοιξη. Μη φοβηθείτε για τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε να συνδυάσετε γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε το denim look ταιριάζει με όλα!

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει τις 10 καλύτερες και πιο στυλάτες εμφανίσεις με total denim looks για να πάρετε έμπνευση για τις δικές σας εμφανίσεις φέτος την άνοιξη. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belen Hostalet (@belenhostalet)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gala Gonzalez (@galagonzalez)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gala Gonzalez (@galagonzalez)

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα