Johnny Depp: Κατέθεσε στο δικαστήριο και έφερε βίντεο που δείχνει την Heard να τον απατά με γνωστό ηθοποιό

Ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp κατέθεσε στο δικαστήριο για την υπόθεση κακοποίησης που τον κατηγορεί η πρώην σύζυγός του Amber Heard. Όπως ανέφερε δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του και αμφισβητεί όλες τις κατηγορίες της. Μάλιστα, από το 2018 που ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη ο ίδιος είχε μηνύσει την πρώην του για συκοφαντική δυσφήμηση ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η κατάθεση του Depp κύλησε ομαλά με τον ίδιο να μιλά ήρεμος δηλώνοντας ενώπιον του δικαστηρίου ότι βρέθηκε σε απόλυτο σοκ όταν η Heard τον κατηγόρησε ψευδώς πως εκείνος εκδήλωνε βίαιη συμπεριφορά εναντίον της κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι η Heard τον συκοφάντησε χωρίς να υπολογίζει τα παιδιά του όταν έγραψε τον Δεκέμβριο του 2018 ένα άρθρο στην Washington Post, όπου έλεγε πως έχει βιώσει ενδοοικογενειακή βία. Τότε εκείνος κατέθεσε την μήνυση σε βάρος της, αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο άρθρο μπορεί να μην αναφέρθηκε το όνομα του Depp, όμως ο δικηγόρος του Benjamin Choo είπε στην αγόρευσή του πριν από μία εβδομάδα πως είναι ξεκάθαρο ότι η Heard κατηγορούσε τον ηθοποιό.

Στον αντίποδα, οι δικηγόροι της Heard ισχυρίζονται πως η πελάτισσά τους είπε την αλήθεια και με την άποψή της να προστατεύεται ως ελευθερία του λόγου βάσει της Πρώτης Τροπολογίας του αμερικανικού Συντάγματος. Το δικαστήριο στην κομητεία Φέρφαξ στη Βιρτζίνια που έχει αναλάβει την εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να αποφασίσει σε 6 εβδομάδες.

Στις καταθέσεις του ο Depp τόνισε δεν έχει κακοποιήσει ποτέ καμία γυναίκα και όταν διάβασε αυτές τις συκοφαντίες θεώρησε χρέος του να προστατέψει τα παιδιά του και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Υπογράμμισε δε πως δεν άξιζε όσα περνάει ούτε εκείνος ούτε τα παιδιά του.

Η Heard απαιτούσε να του βγάζει τα παπούτσια μετά την δουλειά

Παράλληλα ο Depp ανέφερε ένα περιστατικό από την συμβίωση με την Heard. Όπως κατέθεσε ο ίδιος και η πρώην του είχαν κάποιου είδους συνήθεια που είχε δημιουργήσει η Heard. Όταν ο ίδιος επέστρεφε σπίτι από την δουλειά εκείνη του έβαζε ένα ποτήρι κρασί και του έβγαζε τα παπούτσια. Ωστόσο, μία μέρα σπίτι εκείνη μιλούσε στο τηλέφωνο και έτσι ο Depp έβγαλε μόνος του τα παπούτσια του χωρίς να την περιμένει.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν πολύ και όταν γύριζα σπίτι από τη δουλειά με έβαζε να καθίσω, μου έβαζε ένα ποτήρι κρασί και μου έβγαζε τις μπότες. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο σε όλη μου τη ζωή και έτσι έγινε κάτι σαν ρουτίνα». Συνεχίζοντας ανέφερε «Μια νύχτα γύρισα σπίτι και μιλούσε στο τηλέφωνο. Έβγαλα τις μπότες μου και ξαφνικά είδα την κυρία Heard να με πλησιάζει με ένα περίεργο ύφος» εκείνη άρχισε να τον ρωτάει γιατί έβγαλε τις μπότες για να τελειώσει λέγοντάς του «Αυτό είναι δική μου δουλειά. Δεν θα το κάνεις εσύ αυτό. Αυτό το κάνω εγώ».

Μετά από αυτή την αδικαιολόγητη ταραχή της ο Depp άρχισε να προσέχει και άλλου είδους λεπτομέρειες. Όπως είπε μέσα σε ενάμιση χρόνο η σύζυγός του είχε μεταμορφωθεί σε άλλον άνθρωπο.

Κατέθεσε βίντεο στο δικαστήριο με την πρώην του να τον απατά

Ο ηθοποιός εκτός από την προφορική κατάθεσή του απέδωσε στο δικαστήριο και βίντεο με την πρώην του να τον απατά με τον ηθοποιό James Franko. Πρόκειται για στιγμιότυπα από την επίσκεψη του τελευταίου στο ρετιρέ της Heard, ενώ φέρεται να είχε δεχτεί παρόμοια επίσκεψη και από τον δισεκατομμυριούχο Elon Mask. Η πλευρά του Depp θεωρεί τους δύο άνδρες ως σημαντικούς μάρτυρες και τους καλεί στο δικαστήριο για να καταθέσουν όσα έγιναν. Εκείνοι δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση αλλά αναμένεται πράγματι να καταθέσουν στο δικαστήριο.

Σε παλαιότερες ακροάσεις για την δίκη έχει καταθέσει και ο γιατρός του Depp που τον βοηθούσε να απεξαρτηθεί από τις ουσίες πως ο ασθενής του περιέγραφε την σύζυγό του ως καταπιεστική και εγωκεντρική προσωπικότητα. Την σκιαγράφησε ως έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό και την εικόνα της, επιδεικνύοντας μάλιστα και μηνύματα του ασθενούς του που “καίνε” την Heard.

 

Σχετικά άρθρα