Midi skirts: Πως θα τις φορέσεις με στυλ φέτος την άνοιξη

Οι φούστες είναι από τα ρούχα που αγαπάμε περισσότερο και θέλουμε να φοράμε την άνοιξη. Μίνι, μίντι ή μάξι, οι φούστες πάντα θα είναι μία εύκολη και άνετη επιλογή για να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο το στυλ μας. Τις έχουμε ξεχωρίσει κυρίως επειδή μπορούμε να τις φορέσουμε με άπειρους συνδυασμούς και σίγουρα επειδή μας κάνουν να νιώθουμε άνετα όσες ώρες κι αν τις φοράμε.

Οι μίντι φούστες είναι κομψές και elegant και ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, λευκά top μπορούν να φορεθούν με στενές φούστες σε ίσια γραμμή για πιο θηλυκές και σέξι εμφανίσεις. Από την άλλη οι maxi φούστες μπορούν να γίνουν η τέλεια επιλογή για πιο casual chic εμφανίσεις, ενώ οι φούστες σε Α- γραμμή, που θα συνδυάσετε με πουκάμισο και blazer, θα σας προσφέρουν το κατάλληλο outfit για το γραφείο.

Η αγαπημένη επιλογή τώρα για την άνοιξη δεν είναι άλλη από τις denim skirts που συνδυάζονται εύκολα με όλα τα χρώματα δημιουργώντας τα πιο τέλεια ανοιξιάτικα looks, για να είστε όλες τις ώρες της ημέρας η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας. Παρακάτω έχω ξεχωρίσει τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα look με midi skirts για να πάρεις μια ιδέα για τις δικές σου ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Débora Rosa (@deborabrosa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Débora Rosa (@deborabrosa)

Αλπίδου Ευαγγελία 

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα