Η Khloe Kardashian μιλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την αγχώδη διαταραχή

Η Khloé Kardashian μιλά για πρώτη φορά για τα προβλήματα ψυχικής της υγείας που αντιμετωπίζει και για την συνεχιζόμενη μάχη της με το άγχος. Η διάσημη τηλεπερσόνα σε ένα από τα επεισόδια του νέου τους reality show συζητούσε με την καλύτερή της φίλη Malika Haqq όταν η Khloé αποκάλυψε ότι βιώνει έντονο άγχος. Μάλιστα, ένιωθε τόσο πιεσμένη που ένιωθε πως πάθαινε καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης με παπαράτσι.

Όπως λέει και η ίδια το άγχος της το δημιουργεί ο κόσμος και τα social media που συνεχώς ασχολούνται μαζί της. Ακόμα η συνέντευξη που έπρεπε να πάει στον James Corden είχε πολύ άγχος λόγω της κριτικής που θα δεχθεί μετά εξαιτίας όσων είπε στην συνέντευξη. Την αγχώνει να την κρίνουν για τα πάντα και να υπεραναλύουν κάθε της συμπεριφορά.

Το άγχος που της δημιουργούν τα social media

Στην συνέχεια της εξομολόγησής της στην φίλη της, η Khloé εξήγησε το πώς τα social media έχουν επηρεάσει την ψυχική της υγεία. «Παλιά τα social media ήταν διασκεδαστικά και ανόητα», είπε. «Σίγουρα υπάρχουν πάντα τρολ αλλά τώρα όλα είναι τόσο επικριτικά. Ο τρόπος που φαίνομαι, η κατάστασή μου με τον Tristan (Thompson). Είναι τα μαλλιά μου σωστά φτιαγμένα;». Τόνισε δε, πως έχει φτάσει σε ένα σημείο που θεωρεί καλύτερο και ασφαλέστερο το να μένει σπίτι αν πρέπει να προσέχει κάθε της κίνηση.

Η Khloe συμπλήρωσε πως τα πράγματα δεν φαίνεται να βελτιώνονται με κάποιο τρόπο. Αισθάνεται πολύ καλύτερα όταν το συζητά αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να μην δίνει σημασία όπως της λένε οι άλλοι να κάνει. Όπως εξήγησε η Khloé οι δημοσιογράφοι είναι εκείνοι που της δημιουργούν περισσότερο άγχος αφού «προσπαθώ να μην το κάνω, αλλά όταν περπατάω στο δρόμο και μετά ακόμα και οι παπαράτσι σου κάνουν τα ίδια πράγματα που προσπαθείς να αποφύγεις, επιδεινώνεται τόσο η αυτοεκτίμησή σου, η αυτοπεποίθησή σου, ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου».

Η υποστήριξη από την μητέρα της Kris Jenner 

Μάλιστα ανέφερε πως έχει ακόμα και άγχος να δημοσιεύσει φωτογραφίες στο Instagram για να μην σχολιαστεί ότι έκανε ρετούς. Όταν ήρθε η μέρα της συνέντευξης και έφτασε στο στούντιο, η Khloé προσπάθησε να ηρεμήσει τα νεύρα της και έφερε μαζί και την μαμά της Kris Jenner για υποστήριξη.

Εκείνη δήλωσε «Νομίζω ότι όποτε βρίσκεσαι στη δημοσιότητα, απλώς σου ανοίγει τον έλεγχο και την κριτική για κάθε μικρό πράγμα». Συμπληρώνοντας πως « με την Khloé, το εσωτερικεύει αυτό και νομίζω ότι πρέπει πραγματικά να έχεις σκληρό, χοντρό δέρμα, το οποίο έχουμε όλες μας, αλλά κάθε τόσο, τα συναισθήματά μας κάνουν το καλύτερο από εμάς».

Πριν το ξεκίνημα της εκπομπής ο Corden μπήκε στο καμαρίνι της για να την βοηθήσει να νιώσει καλύτερα. Όπως της είπε τίποτα από όσα λέγονται για εκείνη δεν την επηρεάζει πραγματικά. Δεν έχει να κάνει με την ίδια και κανείς δεν μπορεί να κρίνει κάποιον που δεν ξέρει καν. Οι λέξεις υπάρχουν μόνο όταν τους αποδίδουμε κάποια δύναμη. Μετά από αυτή την συζήτηση η Khloe εξομολογήθηκε πως αισθάνθηκε καλύτερα.

Σχετικά άρθρα