Η Ashley Graham δείχνει το σώμα της μετά την γέννα για να εμψυχώσει τις νέες μαμάδες

Η Ashley Graham δίνει τη δυνατότητα στον εαυτό της και σε άλλες νέες μαμάδες να αγαπήσουν το σώμα τους μετά τον τοκετό. Το διάσημο μοντέλο είναι γνωστό για τις απόψεις της και τον αγώνα της για να αγαπήσουν όλες οι γυναίκες το σώμα τους. Πριν τέσσερις μήνες, τον Ιανουάριο του 2002 εκείνη και ο σύζυγός της Justin Ervin καλωσόρισαν τα δίδυμα παιδιά τους.

Αυτή την εβδομάδα, η Graham εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξει το σώμα της μετά το μωρό για να εμψυχώσει τις νέες μανούλες. Έκανε μία δημοσίευση μη επεξεργασμένες selfies, γράφοντας στη λεζάντα, «Γεια, νέα κοιλιά. περάσαμε πολλά. Σας ευχαριστώ. #3 μήνες μετά τον τοκετό”.

Σε μια φωτογραφία, στέκεται τόπλες μπροστά στον καθρέφτη, ενώ σε μια άλλη κρατά το δέρμα γύρω από την κοιλιά της. Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες δείχνουν όλες τις ραγάδες που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι ακόλουθοί της εκτίμησαν τη δημοσίευση του Graham, όπως έγραψε ένα άτομο: «Είναι πάντα τόσο αναζωογονητικό να βλέπεις τα γυναικεία σώματα ωμά, αφιλτράριστα και σε όλο του το μεγαλείο».

Η Graham υπήρξε από καιρό υπέρμαχος της θετικότητας του σώματος. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για το ταξίδι της μετά τον τοκετό το 2020, αφού καλωσόρισε τον μεγαλύτερο γιο της Isaac και συνέχισε να είναι ειλικρινής για την ιδιότητά της ως μητέρα. Τον Δεκέμβριο του 2021, η Graham δημοσίευσε μια selfie που δείχνει τις ραγάδες της, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο Τζάστιν λέει ότι οι ραγάδες μου μοιάζουν με το δέντρο της ζωής».

Σίγουρα πολλές γυναίκες προσπαθούν να αγαπήσουν το σώμα τους μετά τον τοκετό, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο. Ακριβώς για τις βοηθήσει να συμφιλιωθούν με την εικόνα τους η Graham δίνει ένα υπέροχο και ενθαρρυντικό παράδειγμα στις νέες μαμάδες παντού.

Εκτός από συμβουλές για το σώμα της, έχει μοιραστεί και την εμπειρία της με τον θηλασμό. Αν και παραδοσιακά θεωρείται μια από τις πιο φυσικές, απρόσκοπτες διαδικασίες στον κόσμο, οι περισσότερες μητέρες γνωρίζουν ότι ο θηλασμός μπορεί να είναι λιγότερο απλός. Υπάρχει η καθημερινότητα του μπορεί να είναι μία πρόκληση για την μητέρα αφού πολλές φορές θεωρείται ακόμη ταμπού ο θηλασμός εκτός σπιτιού.

Έτσι, η Graham έχει δείξει πολλές φορές την καθημερινότητά της με τα νεογέννητα δίδυμα και τον μεγαλύτερο γιο της καθώς και το πως είναι να ζει με τρία μωρά. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η Graham χαμογελά στην κάμερα ενώ δίνει μια πανοραμική θέα των γιων της που θηλάζουν.

Σχετικά άρθρα