Πως η Drew Barrymore βρίσκει χρόνο για την ψυχική της ευεξία χωρίς να έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο;

Η Drew Barrymore είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, παρουσιάστρια talk show, συγγραφέας, επιχειρηματίας ομορφιάς και μαμά δύο μικρών κοριτσιών. Με όλες αυτές τις ιδιότητες αναγνωρίζει τη σημασία της φροντίδας του εαυτού της αν και έχει πολλά στην καθημερινότητά της για να το κάνουν δύσκολο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Η διαχείριση ενός πολυάσχολου τρόπου ζωής δεν είναι κάτι καινούργιο για την Barrymore που στα 47, μετρά ήδη ισάξια χρόνια στην βιομηχανία του θεάματος αφού πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση για σκυλοτροφές όταν ήταν μόλις 11 μηνών. Το έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε σε ηλικία 4 ετών και έγινε επίσημα γνωστή με ρόλο της στο E.T. στα 6 της.

Ωστόσο, δεν παραλείπει να φροντίζει τον εαυτό της και να δουλεύει την θετική ψυχολογία της κάθε μέρα. Όπως έχει πει είναι κάτι που δεν απαιτεί να αφήσει ελεύθερο χρόνο από τη μέρα της αλλά είναι εξίσου σοβαρά ωφέλιμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Η δύναμη της θετικής σκέψης είναι ένα πολύ πραγματικό πράγμα με πολύ πραγματικά προνόμια, κυρίως επειδή βασίζεται στον ρεαλισμό. Η καλλιέργεια μιας αισιόδοξης προοπτικής δεν είναι απλώς να πιστεύεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Πρόκειται για την προληπτική εργασία που βοηθά να συμβούν θετικά πράγματα και τον προγραμματισμό γύρω από τις πιθανές παγίδες, ώστε τα πράγματα να πάνε καλά.

Οι άνθρωποι με θετική νοοτροπία μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη όπως λιγότερο άγχος, χαμηλότερο κίνδυνο κατάθλιψης, μειωμένες πιθανότητες χρόνιων ασθενειών και πολλά άλλα. Για την Barrymore οι θετικές σκέψεις είναι περισσότερο τρόπος ζωής αν και κάποιες φορές της φαίνεται πιο εύκολο να μιλά για αυτές παρά να τις κάνει πράξη. «Δεν είμαι καλή με τον εαυτό μου και έτσι ήμουν σε όλη μου τη ζωή, και φοβάμαι να είμαι πια σε αυτόν τον πλανήτη και να σταματώ την κριτική φωνή», εξηγεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Εκτός από το ότι δίνει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία, η βραβευμένη ηθοποιός εστιάζει επίσης στη συνολική ευεξία της. Διατηρεί μια ισορροπημένη διατροφή και τρώει τροφές που της αρέσουν. Πέρυσι, η Barrymore έγινε η επικεφαλής μαμά της Quorn, μιας εταιρείας που χρησιμοποιεί μυκοπρωτεΐνη, μια πρωτεΐνη χωρίς σόγια που παράγεται από τη ζύμωση ενός μύκητα.

Δεν έχει φάει κοτόπουλο εδώ και 13 χρόνια αφού μεγάλωσε ως χορτοφάγος. Ασχολήθηκε να μάθει περισσότερα για την διατροφή διαβάζοντας ένα βιβλίο με τίτλο Eating Animals από τον Jonathan Safran Foer. Από τότε δεν έφαγε ξανά κοτόπουλο, παρ’ όλο που το λατρεύει ως βασική πρωτεΐνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Walmart (@walmart)

Στο τέλος της ημέρας, η τρέχουσα ρουτίνα ευεξίας της Barrymore είναι αναζωογονητική. Πολλοί θεωρούν πως επειδή η καθημερινότητα είναι γεμάτη από ευθύνες δεν μπορούν να κάνουν την προτεραιότητα στην ψυχική και σωματική ευεξία. Η Barrymore μπορεί να μην έχει πληθώρα ελεύθερου χρόνου για να αφιερώσει στη φροντίδα του εαυτού της, αλλά παραδέχεται ότι αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή για τον εαυτό της έχει κάνει τη διαφορά.

Σχετικά άρθρα