Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η Victoria Beckham για να χάσει τα περιττά κιλά;

Η Victoria Beckham, η pop σταρ που έγινε σχεδιάστρια μόδας έχει αλλάξει τη ρουτίνα της προπόνησής της, εκπλήσσοντας ακόμη και τον εαυτό της με μια νέα συνήθεια την προπόνηση με βάρη. Εγκαταλείποντας τα συνηθισμένα της προγράμματα γυμναστικής και τις συνεδρίες καρδιαγγειακής άσκησης, η Beckham τώρα κάνει squats κάθε πρωί και σηκώνει βάρη πέντε έως έξι ημέρες την εβδομάδα με τον σύζυγό της και τον προσωπικό τους γυμναστή.

“Πάντα φοβόμουν λίγο τα βάρη, αλλά αποδεικνύεται ότι τα αγαπώ. Έχω ακόμη και αυτά τα ειδικά γάντια να φορέσω!” είπε η Beckham σε συνέντευξη της στο περιοδικό Grazia. Συμπληρώνει δε πως “Είναι καλό να αλλάζεις τα πράγματα και να κρατάς το σώμα σου να μαντεύει. Έχω πολύ περισσότερο μυϊκό τόνο τώρα.”

Αυτό που την ώθησε να αλλάξει τον τρόπο άσκησής της και να στραφεί στο Cardio είναι η απόρριψη της νοοτροπίας πως πρέπει να είσαι πραγματικά αδύνατη, είπε. Θεωρεί πως οι σύγχρονες γυναίκες θέλουν να φαίνονται υγιείς και με καμπύλες χωρίς να φαίνονται υπερβολικά αδύνατες. Αποδεικνύεται ότι η ίδια σχετίζεται με αυτό το συναίσθημα, παραδεχόμενη ότι θέλει να έχει όσο καλύτερους γλουτούς γίνεται.

Αν θέλει να χτίσει μύες, η άρση βαρών είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος. Η προπόνηση με βάρη έχει μία σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. Αρχικά, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσεις σμιλεμένο σώμα και γράμμωση. Ενώ η Beckham φαίνεται να έχει έναν στόχο στο μυαλό της, δεν επικεντρώνεται στο να είναι ένα συγκεκριμένο μέγεθος ή να ζυγίζει συγκεκριμένα κιλά.

«Το θέμα είναι να ξέρεις ποιος είσαι και να είσαι χαρούμενος με αυτό που είσαι», είπε η 48χρονη σχεδιάστρια. «Έχω βρει τη δική μου ισορροπία ανάμεσα στο να θέλω να διασκεδάζω και να είμαι πειθαρχημένη σχετικά με το να τρώω υγιεινά και να γυμνάζομαι”. Αποκάλυψε δε, πως νεότερη πάλευε ενάντια σε αυτήν την ισορροπία, αλλά τώρα που μεγαλώνει έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου ξέρει πως να κρατά αυτή την ισορροπία και να βρίσκει τι λειτουργεί για εκείνη.

Όσο για τη γυμναστική με τον πρώην ποδοσφαιριστή και σύζυγό της David Beckham, είπε στο Grazia πως εκείνος είναι είναι καταπληκτικός στο γυμναστήριο, αλλά στις συνεδρίες, είναι πάντα εκείνη που τις αναβάλλει.

Σχετικά άρθρα