Natural makeup: Το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Η νέα τάση στο makeup είναι το φυσικό αποτέλεσμα το οποίο έχει ολοένα και περισσότερους οπαδούς τα τελευταία χρόνια, ακόμη και διάσημους celebrities ανεξαρτήτως ηλικίας. Το φυσικό μακιγιάζ σημαίνει, ότι τονίζουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, με διακριτική κάλυψη και χωρίς υπερβολές.

Το μυστικό είναι να δείχνει συνέχεια το πρόσωπο μας ενυδατωμένο, τα ζουμερά χείλη προϋποθέτουν καλή ενυδάτωση γι’ αυτό ένα lip balm ή ένα gloss μπορεί να χαρίσει αυτό το φυσικό αποτέλεσμα που επιδιώκουμε.

Τα έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς υπερβολές είναι άλλο ένα tips για έντονο βλέμμα στο λεπτό! Για εσένα που θες να δώσεις παραπάνω έμφαση στην περιοχή των ματιών ένα διάφανο gel φρυδιών θα δώσει ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Και μιας και μιλάμε για για το μακιγιάζ στα μάτια μπορείς πολύ εύκολα και φυσικά να δώσεις βάθος στο βλέμμα σου, με μια καφέ ή μπεζ σκιά ακόμη και gloss αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Σημαντικό βήμα για ένα πετυχημένο natural makeup είναι η επιλογή του ρουζ. Επέλεξε χρώμα το οποίο έχει τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου και τόνισε τα ζυγωματικά ελαφρώς με ροζ ρουζ δείχνοντας έτσι το πρόσωπο σου ξεκούραστο και νεανικό.

Τέλος, αυτό που δεν πρέπει να παραλείψουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας για natural makeup είναι η κάλυψη της επιδερμίδας μας με αντηλιακή κρέμα. Εκείνη προστατεύει την επιδερμίδα από την υπεριώδη ακτινοβολία διατηρώντας την νεανική, ενυδατωμένη και υγιής.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

 

Σχετικά άρθρα