Βερμούδα: Το τέλειο summer office look! 

Η βερμούδα είναι ένα από τα πιο δροσερά παντελόνια που μπορείς να επιλέξεις για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στο γραφείο και όχι μόνο. Αναλόγως το ύφασμα που θα επιλέξουμε μπορεί να φορεθεί στην εμφάνιση μας στην παραλία με το μαγιό και ένα απλό T-shirt. Ωστόσο μπορεί να γίνει το βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπα μας για την εμφάνιση μας το πρωί στο γραφείο ή το βράδυ στην έξοδο μας.

Συγκεκριμένα η βερμούδα είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για το γραφείο, αφού ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Μπορεί να συνδυαστεί με σακάκι, με (crop) top ή ακόμη και με πουκάμισο ή με το αγαπημένο σας T-shirt. Η επιλογή σε ουδέτερες αποχρώσεις (λευκό, μαύρο ή μπεζ) είναι από τις πιο hot τάσεις ιδιαίτερα εάν συνδυαστούν με fluo χρώματα.

Ακόμη όμως και σε έντονα χρώματα και prints (φλοράλ ή ριγέ) φρόντισε να παίξεις με ισορροπίες και το αποτέλεσμα να είσαι σίγουρη θα είναι ότι πιο hot και chic ταυτόχρονα που μπορείς να επιλέξεις το καλοκαίρι για το γραφείο. Η βερμούδα ταιριάζει ιδανικά με slide sandals ή με φλατ ακόμη όμως και με white sneakers είναι ο τέλειος συνδυασμός που θα απογειώσει το στυλ στη δουλειά σου.

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει τις ωραιότερες casual chic εμφανίσεις για το πιο τέλειο summer office look που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα