Η Kourtney Kardashian και Travis Barker παντρεύτηκαν για τρίτη φορά στο Πορτοφίνο

Η γνωστή τηλεπερσόνα Kourtney Kardashian και ο τραγουδιστής Travis Barker ενώθηκαν για τρίτη φορά με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή στο Πορτοφίνο. Στις 4 Απριλίου παντρεύτηκαν για πρώτη φορά με πολιτικό γάμο στο Las Vegas. Στις 15 Μαΐου έκαναν και μία θρησκευτική τελετή στην Καλιφόρνια η οποία ήταν προπαρασκευαστική για να σιγουρευτούν πως θα είναι νόμιμος ο γάμος τους στο Πορτοφίνο.

Ο γάμος τους στην Καλιφόρνια έγινε στην Santa Barbara με μάρτυρες τον πατέρα του Travis και την γιαγιά της Kourtney. Ωστόσο, λίγο αργότερα παραδέχθηκαν πως κανένας από τους δύο γάμους δεν ήταν νόμιμος αφού δεν είχαν εκδώσει άδειες γάμου. Αυτό έγινε όμως στον γάμο τους στο Πορτοφίνο.

Για την λαμπερή γαμήλια τελετή η Kourtney επέλεξε ένα κοντό νυφικό σε στυλ κορσέ με δαντέλα με ένα πολύ μακρύ πέπλο Dolce & Gabbana το οποίο ήταν κεντημένο στο χέρι με λουλούδια και την μορφή της Παναγίας στο κέντρο. Επίσης, συνδύασε το νυφικό της με τούλινα γάντια και γόβες με δαντέλα. Ο Travis φορούσε ένα σκούρο κοστούμι Dolce & Gabbana με λευκό πουκάμισο και λευκό τριαντάφυλλο στο πέτο.

Ο γάμος έλαβε χώρα στη Villa Olivetta κατοικία των Domenico Dolce και Stefano Gabbana, ενώ όλη η διακόσμηση βασίστηκε σε ένα από τα τατουάζ του γαμπρού. Για τις γαμήλιες φωτογραφίες επιστρατεύτηκε η fashion photographer Ellen Von Unwerth. Η εντυπωσιακή έπαυλη διαθέτει πύργο, ταράτσα και μοναδική θέα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Στον γάμο παραβρέθηκε όλη η οικογένεια Kardashian και η μητέρα τους Chris όπως και τα παιδιά της Kourtney από τον πρώτο της γάμο Mason, Penelope, και Reign. Τα παιδιά της Kim Kardashian και της Kylie ήταν και εκείνα στην Ιταλία, όπως και τα παιδιά του Barker, ο γιος του Landon, η κόρη του Alabama και η θετή κόρη του Atiana De La Hoya.

 

Σχετικά άρθρα