Το καρό είναι το print του καλοκαιριού που θα μας συντροφεύσει τους καλοκαιρινούς μήνες

Το καρό είναι το πιο stylish paterns και ένα διαχρονικό κομμάτι που μας συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια, που κάθε καλοκαίρι έρχεται να απογειώσει τις εμφανίσεις μας σε διαφορά έντονα χρώματα με τον πιο εύκολο και όμορφο τρόπο. Από τα ‘50s μέχρι και τώρα το καρό print ενσωματώνεται από τους σχεδιαστές στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές. Kάθε χρόνο υπάρχει είτε σε ρούχα είτε σε αξεσουάρ αποδεικνύοντας τη δυναμική του με το πέρασμα των χρόνων.

Το καρό print μπορεί να είναι είτε σε ένα top, είτε σε παντελόνι, είτε ιδανικά για καλοκαίρι σε ένα αέρινο maxi φόρεμα, φέτος θα το δούμε σε έντονους χρωματισμούς, με το μπλε, το πορτοκαλί και το κόκκινο να είναι στα hot των επιλογών μας. Ένα tips που πρέπει όλες γνωρίζουμε είναι να μην μπλέκουμε μαζί με το καρό και αλλά print όπως το ριγέ, γιατί το αποτέλεσμα δε θα είναι το επιθυμητό που θα θέλουμε να δώσουμε στο τελικό μας look.

Παρακάτω έχω ξεχωρίσει μερικά από τα must have κομμάτια σε καρό print που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα