Beach waves: Tips για να πετύχετε το απόλυτο trend hair του καλοκαιριού

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσετε το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού. Το hair look αυτό παραπέμπει στα ατημέλητα μαλλιά που δημιουργούνται φυσικά από το νερό της θάλασσας μετά το μπάνιο, φυσικά για το συγκεκριμένο χτένισμα απαιτεί μια διαδικασία για να αποκτήσετε κομψά κυματιστά μαλλιά που θα σας συντροφεύουν καθ’ όλη τη μέρα είτε στις εμφανίσεις μέσα στη πόλη ή στο νησί.

Πάμε να δούμε ένα ένα τα tips για το τέλειο look του καλοκαιριού:

1. Μην στεγνώσετε τα μαλλιά σας

Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά. Είναι καλό να μη χρησιμοποιείται πιστολάκι το καλοκαίρι, το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιο ειδικό salt spray, που θα πετύχει το τέλειο beachy αποτέλεσμα.

2. Το κατάλληλο λαδάκι για τις άκρες

Από τη μέση μέχρι τις άκρες, τρίψτε τα προσεκτικά με κάποιο προϊόν ελαφριάς σύνθεσης που θα λειάνει τα μαλλιά σας χωρίς να τα αφήνει λιπαρά ή κολλημένα. Για να το πετύχετε, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο ενυδατικό λαδάκι.

3. Πιάστε τα μαλλιά σας messy κότσο

Προσοχή, όχι με λαστιχάκι, αλλά με κλάμερ, ώστε να μην «πατικωθούν» και χάσουν το σχήμα τους. Αφήστε τα έτσι για κάποιες ώρες και στη συνέχεια λύστε τα.

4. Ολοκληρώστε με το σίδερο μαλλιών

Ξεκινήστε να τυλίγετε σχετικά μεγάλες τούφες μία από τη μια πλευρά και μία από την άλλη. Ανοίξτε τα waves απαλά με τα χέρια σας και προσθέστε κάποιο προϊόν για ελαφρύ κράτημα. Και είστε έτοιμες!!

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp 

Σχετικά άρθρα