Οι πιο fashion beach bags που θα κρατήσουμε αυτό το καλοκαίρι και στην πόλη

Πέρα από το μαγιό που είναι από τα πρώτα πράγματα που προσθέτουμε στην καλοκαιρινή λίστα μας είναι η τσάντα θαλάσσης. Πρόκειται για το αμέσως επόμενο αγαπημένο αντικείμενο που χωράει μέσα όλα τα απαραίτητα για μια ολόκληρη ημέρα μέσα στην πόλη αλλά και στην παραλία.

Η ιδανική beach bag πρέπει να έχει το κατάλληλο μέγεθος για να περιλαμβάνει πάντα την πετσέτα μας, το νεσεσέρ με τα αντηλιακά μας, τα γυαλιά μας, πολλές φορές ένα δεύτερο μαγιό, ένα παρεό ή καφτάνι, τα flip-flops και πολλά περισσότερα. Τα τελευταία χρόνια συνηθίζουμε να κρατάμε την τσάντα παραλίας και στην πόλη, τόσο γιατί οι ψάθινες net bags αποτελούν πλέον μέρος και των city looks μας, όσο και γιατί το resortwear μπορεί να μας συνοδεύει ακόμα και στο γραφείο.

Οι κορυφαίοι σχεδιαστές ακολουθούν τις ανάγκες μας και προτείνουν beach bags που μπορούμε να κρατάμε όλο το καλοκαίρι και στο γραφείο αλλά και στις πιο χαλαρές βόλτες σε νησί. Έτσι οι νέες beach bags συνδυάζονται με τα αέρινα φορέματα, αλλά και με τα πιο relaxed κοστούμια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Παρακάτω έχω συγκεντρώσει τις ωραιότερες και πιο fashion beach bags που μπορούν να σας συντροφεύουν όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απόγευμα στην παραλία.

 

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα