Τα statement κομμάτια του καλοκαιριού που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας

Οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν για τα καλά και αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι να φοράμε ρούχα τα οποία μας προσφέρουν άνεση και στυλ και τον πιο όμορφο και δροσερό τρόπο. Προσπαθούμε να χτίσουμε το στυλ μας με statement κομμάτια που θα μας συντροφεύσουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Τα λινά υφάσματα είναι οι top επιλογή για τις ηλιόλουστες μέρες. Παντελόνες, πουκάμισα, φορέματα και σορτς είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορούμε να εξοπλίσουμε την ντουλάπα μας για να δημιουργήσουμε όμορφα, καλοκαιρινά get the looks. Με τα λινά κομμάτια ταιριάζουν τέλεια οι ψάθινες λεπτομέρειες και ο συνδυασμός με lace up σανδάλια θα ολοκλήρωση με τον καλύτερο τρόπο το στυλ σου.

Tank tops σε όλα τα χρώματα, είναι από τα πασπαρτού κομμάτια που θα δε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα outfits ικανά για κάθε περίσταση αναλόγως με τι θα επιλέξεις να τα συνδυάσεις. Η φούστα- παρεό ήδη έχει μια θέση στην γκαρνταρόμπα μας, εφόσον είναι το must have ρούχο της σεζόν, ιδανικό για κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση.

Τα χρηστικά αξεσουάρ που πρέπει να έχεις αυτό το καλοκαίρι είναι καπέλα, αρχαιοελληνικά σανδάλια, μια ψάθινη τσάντα και γυαλιά ηλίου για να είσαι και προστατευμένη από τον ήλιο πέρα από το απαράμιλλο στυλ που θα έχεις.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα looks που μπορείς να πάρεις έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα