Τα πιο hot beachwear κομμάτια για τις καλοκαιρινές μα διακοπές

Σιγά σιγά μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού και ήδη έχουμε αρχίσει να πηγαίνουμε στους αγαπημένους μας προορισμούς δίπλα στη θάλασσα. Αυτό που μας νοιάζει περισσότερο αυτήν την περίοδο είναι ποια θα είναι καλοκαιρινά outfits που θα επιλέξουμε να πάρουμε μαζί μας στις διακοπές, για να πάντοτε στυλάτες όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα bikinis και τα ολόσωμα μαγιό είναι τα κομμάτια που δε λείπουν από τη βαφτίσια των διακοπών μας, ωστόσο οι αποσκευές των διακοπών ολοκληρώνονται σωστά με την προσθήκη κάποιων beachwear κομματιών που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το στυλ μας. Οι sarong ή παρεό φούστες σε μονόχρωμα η εμπριμέ μοτίβα θα είναι το must have κομμάτι του καλοκαιριού, ιδανικά για την παραλία αλλά και για τις απογευματινές βόλτες στα σοκάκια του νησιού.

Αέρινο φόρεμα ή καφτάνι με αρχαιοελληνικά μοτίβα θα είναι άλλο ένα κομμάτι για κομψές εμφανίσεις είτε με μαγιό στη θάλασσα είτε για cocktails party. Η αγαπημένη βερμούδα θα είναι άλλο ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει ότι τη βαλίτσα διακοπών μας, ιδανικό να φορεθεί με ολόσωμα μαγιό και αέρινες πουκαμίσες. Η λινή παντελόνα θα είναι άλλο ένα κομμάτι ιδανικό για τις πιο stylish εμφανίσεις μας, σε συνδυασμό με στράπλες bikini μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί έως το βράδυ και να κλέψουμε τις καλύτερες εντυπώσεις στο νησί.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα τα εντυπωσιακά beachwear outfits που μπορούμε να φορέσουμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές για stylish εμφανίσεις.

Αλπίδου Ευαγγελία

Instagram: @evangelie_alp

Σχετικά άρθρα